Taquilles fenòliques
  • 21 de desembre de 2015
  • admin
  • 0

Es tracta del complex de Prada de Moles, en Encamp, pel qual la firma a ha realitzat les portes, cabines, bancs i taquilles dels vestuaris

Mobelmol ha acabat recentment la remodelació del complex esportiu Prada de Moles en Encamp, Andorra. L’empresa s’ha encarregat d’equipar totes les portes, cabines sanitàries, bancs i taquilles dels nous vestuaris i sanitaris. Els treballs s’han realitzat per Copsa (Constructora d Obres Públiques S.A) i el projecte l’ha executat el despatx d’arquitectura de Josep Adserà.

Totes les fulles de les portes d’entrada als vestuaris s’han construït amb H.P.L. qualitat exterior de dos colors: per la cara exterior del mateix color que el revestiment de la façana i per l’interior del color de les cabines i portes de pas interiors. Amb la finalitat d’augmentar la resistència de les fulles que donen a l’exterior, s’han fabricat amb plaques de resines fenòliques de 8 mm de gruix per cada cara en lloc de 3 mm. El bastidor perimetral interior està format per un tub d’acer galvanitzat de 40×40, cantejat amb resines fenòliques de 20 mm perquè no es vegi l’acer i reforçada amb una planxa també d’acer d’1,5 mm oculta a l’interior. L’interior té espuma de poliestirè extrudiu. El marc és d’acer lacat per aconseguir més resistència que amb un marc d’alumini.

Les portes de pas interiors s’han construït amb marc extensible d’alumini anoditzat i les fulles són tipus compact estàndard amb H.P.L. de 3 mm per ambdues cares. També s’han subministrat portes corredisses d’aquest tipus per a l’entrada als sanitaris de minusvàlids i com a separació de vestuaris.

Així mateix, s’han fabricat i instal·lat taquilles de resines fenòliques model TF2 en color gris igual que les portes i les cabines sanitàries i els bancs i penjadors de color groc. Les taquilles de resines fenòliques (HPL) que fabrica Mobelmol tenen el gran avantatge de no incorporar els perfils d’alumini pel qual s’evita l’acumulació de brutícia en els racons.

El complex esportiu Prada de Moles està promogut pel Comú d’Encamp. En la remodelació s’han construït un camp homologat per jugar al futbol i al rugbi així com diverses pistes de tennis i pàdel. A més, s’han aixecat noves graderies i vestuaris per als esportistes així com sanitaris per al públic general.

Mobelmol neix en 1990 per especialitzar-se en la fabricació i instal·lació d’equipament i mobiliari amb panell compacte (plaques de resina fenòliques o H.P.L.), amb panell fenòlic acabat amb fusta natural i altres tipus de materials d’alta qualitat.

Entre les seves línies de productes destaquen taquilles de vestuaris, cabines sanitàries per a sanitaris, dutxes o canvi de roba; bancs i penjadors; revestiments de qualsevol tipus sobre mur d’obra o sobre Pladur, interiors i exteriors; sandvitx autoportant per a sales blanques, portes de pas; sobres de treball per a laboratoris; etc.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *