revestiment HPL

La firma acaba de finalitzar el revestiment HPL d’una instal·lació en la piscina d’Argentona

Els productes de Mobelmol demostren contínuament la seva eficàcia en instal·lacions en les quals s’exigeix resistència i durabilitat davant un ús freqüent. Un altre clar exemple d’aquesta qualitat en instal·lacions per a col·lectivitats es troba en la piscina municipal descoberta de la localitat d’Argentona (Barcelona) en la qual Mobelmol ha instal·lat diversos elements.

En aquesta obra, inaugurada el passat estiu, Mobelmol s’ha encarregat de la fabricació i instal·lació d’un bon nombre d’elements construïts amb placa de resines fenòliques en color blau com a portes de pas, taquilles, revestiment interior o exterior, bancs i penjadors.

El revestiment HPL exterior es va elaborar a força de franges horitzontals d’H.P.L. de 8 mm d’espessor sobre una estructura d’alumini. Aquestes franges coincideixen en altura amb les portes, a més d’estar anivellades en el mateix plànol. Les portes exteriors són portes compactes fabricades amb placa de resines fenòliques de 6 mm en lloc de 3 mm de gruix i qualitat exterior i marcs extensibles d’alumini anoditzat de plata mat.

El revestiment HPL interior de 6 mm de gruix està format també per franges horitzontals projectades en les portes interiors. Està col·locat sobre llistons d’H.P.L. de 12 mm de gruix.

Mobelmol també ha equipat l’interior dels vestuaris amb taquilles model TF2, fabricades totalment amb placa de resines fenòliques, sense perfilar els cants amb alumini per afavorir la neteja de l’interior de la taquilla. A més, s’han instal·lat bancs i penjadors model F6 i F3 i cabines sanitàries model i-525.

Com a complement es van fabricar i van instal·lar armaris i portes corredisses de Dm per pintar i rematades per als cants amb placa H.P.L. de color blanc.

Mobelmol neix en 1990 per especialitzar-se en la fabricació i instal·lació d’equipament i mobiliari amb panell compacte (plaques de resina fenòliques o H.P.L.), amb panell fenòlic acabat amb fusta natural i altres tipus de materials d’alta qualitat.

Entre les seves línies de productes destaquen taquilles de vestuaris, cabines sanitàries per a sanitaris, dutxes o canvi de roba; bancs i penjadors; revestiments de qualsevol tipus sobre mur d’obra o sobre Pladur, interiors i exteriors; sandvitx autoportant per a sales blanques, portes de pas; sobres de treball per a laboratoris; etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *