guixetes

Una mostra d’això és l’obra recentment finalitzada a Girona.

Mobelmol, empresa especialitzada en la fabricació i en la instal·lació d’equipament, revestiments i mobiliari en materials d’alta qualitat, busca sempre satisfer al màxim les necessitats dels seus clients amb els seus dissenys i la qualitat de la seva fabricació.

Un clar exemple d’això ho trobem en l’obra recentment realitzada per l’empresa. En aquesta ocasió, el departament tècnic de Mobelmol, en col·laboració amb l’empresa de vestuari laboral Elis Manometic, ha dissenyat i fabricat les taquilles per a la planta de Noel Alimentària a Sant Joan les Fonts (Girona).

Es tracta de dos tipus de taquilles: les taquilles per dispensar la roba neta abans d’entrar a la zona de producció i les taquilles per dipositar la roba bruta una vegada que l’operari surt d’aquesta zona.

Ja que en aquest tipus d’empreses les exigències en l’àmbit d’higiene són molt elevades, és imprescindible que la fabricació estigui realitzada amb placa de resines fenòliques (H.P.L.) i ferraments de primeríssima qualitat. No es col·loquen perfils d’alumini als costats, com fa gran part de fabricants per abaratir costos, perquè es tracta d’evitar que es formin racons a l’interior de les taquilles que afavoreixin l’acumulació de brutícia.

Les taquilles de roba neta són del model TF4 per poder distribuir la roba per talles, a les quals se’ls ha incorporat un visor de metacrilat transparent per poder veure la quantitat de roba emmagatzemada en cada compartiment sense necessitat d’obrir la porta. Les taquilles per a roba bruta tenen una porta sencera amb una entrada integrada a la part superior per poder llançar fàcilment la roba una vegada utilitzada.

El nivell de satisfacció d’aquest client, com en la resta que atén Mobelmol, és tan alt que en aquests moments l’empresa ja està col·laborant amb el mateix client en el disseny i fabricació d’una nova zona d’altes exigències.

Noel Alimentària és una empresa capdavantera en el sector càrnic que elabora des dels productes més tradicionals amb la més avançada tecnologia fins a plats cuinats.

Mobelmol neix en 1990 per especialitzar-se en la fabricació i instal·lació d’equipament i mobiliari amb panel compacte (plaques de resina fenòliques o H.P.L.), amb panel fenòlic acabat amb fusta natural i altres tipus de materials d’alta qualitat.

Entre les seves línies de productes destaquen taquilles de vestuaris, cabines sanitàries, dutxes o canvi de roba; bancs i penjadors; revestiments de qualsevol tipus sobre mur d’obra o sobre Pladur, interiors i exteriors; sandvitx autoportant per a sales blanques, portes de pas; sobres de treball per a laboratoris; etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *