vestuaris laboratori

Ha instal·lat diverses taquilles i bancs, adequats per a instal·lacions d’aquest tipus

Mobelmol acaba de participar en una altra obra emblemàtica. En aquest cas es tracta de les obres que ha realitzat en Aldo Unió a Esplugues de Llobregat. Aldo és un laboratori farmacèutic, capdavanter en la fabricació d’aerosols i inhaladors especialment per al tractament de l’asma i està present en més de seixanta països del món.

Mobelmol ha equipat totalment les taquilles i bancs de cinc vestuaris, tres femenins i dos masculins. S’han fabricat i instal·lat 150 taquilles del model TF1400, proveïdes de sostre inclinat per evitar que es dipositin objectes en la part superior i sòcol amb escòcia d’alumini en forma de mitjacanya per a una millor condició higiènica en el lliurament amb el paviment.

Les taquilles de Mobelmol estan fabricades totalment amb placa de resines fenòliques tipus Trespa (H.P.L.) de 10 i 12 mm d’espessor, a excepció de la posterior perforada per a ventilació que té un espessor de 3 mm. Els herrajes són acer inoxidable aisi 304 dissenyats pel departament tècnic de la pròpia empresa. En aquest cas s’han incorporat amb pany amb candau de seguretat i candau de combinació.

No obstant això, el principal avantatge de les taquilles de Mobelmol quan van instal·lades en un laboratori farmacèutic com és aquest cas o en qualsevol altra instal·lació del sector químic, alimentari o hospitalari, és que no es col·loca perfil d’alumini en els cants per rebaixar espessor dels costats, amb el que s’aconsegueix que l’interior de la taquilla sigui molt més fàcil de netejar.

A més, Mobelmol també ha instal·lat dos mòduls en cada vestuari per dipositar la roba bruta; cada operari disposa d’una taquilla de brut i una altra de net, situada una a cada costat del banc separador d’acer inoxidable i seient de resines fenòliques també dissenyat per Mobelmol. Aquests mòduls per a roba bruta estan integrats i encastats en tots els envans divisoris que Mobelmol també s’ha encarregat de fabricar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *