Catàleg cabines sanitàries i molt més Mobelmol

Mobelmol disposa ja del seu catàleg adaptat als llenguatges de prescripció. Amb aquesta eina, l’empresa facilita el treball dels prescriptors al moment de pressupostar les obres. Gràcies a aquest catàleg, qualsevol usuari podrà tant consultar com descarregar tota la gamma de productes de Mobelmol i portar-la al seu projecte.

El format permet que l’usuari disposi de tota la informació precisa per a la descripció, inclosa tota la documentació necessària per a la correcta identificació tècnica del producte: catàleg i fitxes tècniques en PDF, vídeos, arxius CAD, BIM, etc. El catàleg Multiformat permet que els prescriptors puguin traspassar tota la informació del producte o partida simplement arrossegant la icona al seu programa de pressupost.

A més, és possible exportar les dades a diferents formats, compatibles amb els programes de pressupostos (BC3, Prest, Excel, TXT). El prescriptor pot visualitzar i, si ho desitja, descarregar tota la documentació detallada de cadascun dels productes de Mobelmol. Els productes es localitzen fàcilment gràcies a l’arbre de cerca ràpida per famílies o bé mitjançant el cercador per paraules. Des del mateix catàleg és possible sol·licitar més informació i/o pressupost a Mobelmol. A més, des de la pàgina web de Mobelmol podreu visualitzar el catàleg que està disponible en aquest enllaç:

http://www.construnario.com/catalogo/mobel-mol-sl/productos

Mobelmol, empresa fundada en 1990 pertany a un grup amb experiència en el sector de la fusta des de 1957, s’ha especialitzat des de la seva fundació en la fabricació i instal·lació d’equipament i mobiliari amb panell compacte (plaques de resines fenòliques), amb panells acabats amb fusta natural i altres tipus de materials d’alta qualitat.

Entre els productes que es poden fabricar es troben taquilles de vestuaris; cabines sanitàries per lavabos, dutxes o canvi de roba; bancs i penjadors; revestiments sobre mur d’obra de qualsevol tipus o sobre Pladur; revestiments exteriors, sandvitx autoportant per a sales blanques resistent al foc; portes de pas amb marc extensible d’alumini, d’acer inoxidable o de resines; sobres de treball per a laboratori; taulells per a lavabos o qualsevol aplicació que requereixi un material de gran resistència als impactes i a la humitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *