cabines per dutxes i banys

L’empresa acaba de finalitzar la instal·lació dels seus productes en dos càmpings de la costa catalana

Mobelmol ha demostrat en múltiples ocasions que la qualitat dels seus productes és la ideal per instal·lar en llocs d’alt ús com són els càmpings. Recentment, l’empresa ha finalitzat les obres en dos càmpings de la Costa Brava; encara que la zona en la qual es troben els càmpings és la mateixa, el tipus de producte instal·lat ha estat diferent.

En el Càmping Kims de Llafranc (Girona) s’han instal·lat 20 cabines per a dutxes i wc en els lavabos femenins i masculins, a més de separadors de rentamans. En aquest cas, la propietat ha escollit un color blau pàl·lid molt suau. El model de cabina escollit ha estat de 525 a força de placa de resines fenòliques de 12 mm de gruix amb barra superior estabilitzadora de 25 x 25 i “U” d’unió d’alumini anoditzat amb peus regulables, frontisses, tancament amb indicador lliure ocupat i pom en acer inoxidable Aisi 304. Els separadors de rentamans sobre l’encimera de granit s’han fixat a la paret amb “U” i amb un suport especial d’acer inoxidable Aisi 316, dissenyat a mesura pel departament tècnic de Mobelmol.

En el Càmping La Migdiada de Calella de Palafrugell s’han renovat les dutxes de 8 bungalows. Després de col·locar plats de dutxa nous s’ha substituït la cortina de dutxa per una mampara mixta de placa de resines fenòliques (H.P.L.) i vidre temperat. Per pal·liar l’inconvenient de l’espai reduït, s’ha col·locat la porta de dues fulles de vidre temperat amb frontisses d’acer inoxidable, una fixada a la paret i l’altra a la divisió de resines fenòliques amb obertura tant a l’exterior com a l’interior indistintament. L’estanquitat es garanteix amb els perfils plàstics col·locats en les portes. L’estabilitat de la mampara es realitza amb ferramentes del model i-34, barra superior estabilitzadora circular d’acer inoxidable aisi 316 i les pinces de subjecció i rosasses de fixació d’acer inoxidable aisi 316.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *