revestiment exterior

Es tracta d’un nou menjador social a Tiana (Barcelona)

Una vegada més, els productes de Mobelmol han demostrat que resulten ideals per a instal·lacions amb un ús intensiu. En aquest cas, la signatura s’ha encarregat de l’ampliació de les instal·lacions de la Fundació Nen Déu de Tiana (Barcelona). Es tracta d’un nou menjador social amb cuina industrial i zona de condícies. Mobelmol s’ha encarregat de la fabricació i instal·lació de tots els revestiments, tant interiors com a exteriors, portes compact i els revestiments de portes metàl·liques.

El revestiment exterior és a força de placa de laminatge compacte d’alta pressió (HPL), especial per a exterior, de 10 mm d’espessor. Aquesta placa compleix la norma UNE-EN 438-6 referent a la fabricació de laminatges d’alta pressió. Inclou sistema de fixació vista mitjançant perfils verticals d’alumini anoditzat de 60x40x2 mm i horitzontals de 50x25mm. Fixació mixta amb masilla adhesiva monocomponente de poliuretà i rebló d’alumini d’ala ampla de 4,8x21mm lacado del mateix color que l’H.P.L. Distància màxima vertical de 900 mm i de 600 mm en horitzontal. Col·locació d’un punt fix central amb trepant de 5mm de diàmetre i la resta de fixacions per a punts de lliscament de 8mm. La distància entre panells per permetre dilatacions és d’entre 8 i 10 mm. L’aïllament és a força de llana de roca de 150mm DP-70.

El revestiment interior s’ha realitzat a força de placa de laminatge compacte d’alta pressió (HPL) de dos colors, verds i blanc, de 6 mm d’espessor. Col·locat amb fixació oculta a base elàstic monocomponente de poliuretà i cinta adhesiva doble cara sobre rastreles de resines fenòliques de 60x13mm fixats mecànicament.

A més, també s’han revestit tots els elements de fusteria metàl·lica per la seva cara interior amb placa de laminatge compacte d’alta pressió (HPL) de 6 mm d’espessor de diferents colors segons la zona.

D’altra banda, Mobelmol s’ha encarregat de fabricar i la instal·lació de portes i marcs interiors de les zones menys intensives a força de Dm per pintar i les tipus compact i marco tac revestit integrades amb el revestiment. Estan formades per bastidor perimetral de 32x40mm de doble llistó de resines fenòliques de 20mm, en color negre, i dues cares exteriors de placa H.P.L. de resines fenòliques de 3mm del color de cada zona de revestiment. L’interior està farcit amb escuma de poliestirè expandit. Incorporen tres pernios inox Aisi 304 90x65mm o frontissa inox Aisi doble acció 180×40. 500.000 cicles en els casos de portes de vaivé. La maneta està realitzada en inox Aisi 304 amb placa quadrada de 180x180mm i manilla en “O”.

Mobelmol neix en 1990 per especialitzar-se en la fabricació i instal·lació d’equipament i mobiliari amb panell compacte (plaques de resina fenòliques o H.P.L.), amb panell fenòlic acabat amb fusta natural i altres tipus de materials d’alta qualitat.

Entre les seves línies de productes destaquen taquilles de vestuaris, cabines sanitàries per a condícies, dutxes o canvi de roba; bancs i penjadors; revestiments de qualsevol tipus sobre mur d’obra o sobre Pladur, interiors i exteriors; sándwich autoportante per a sales blanques, portes de pas; sobres de treball per a laboratoris; etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *