Taquilles fen`loques per vestuaris

Els productes de l’empresa s’adapten perfectament a les altes exigències del sector.

Garantir la seguretat dels aliments, aportant un disseny higiènic que faciliti la neteja, eviti l’entrada de brutícia i gèrmens al mateix temps que es dóna solució a les necessitats específiques de cada entorn. Així han de ser els dissenys per a l’exigent indústria alimentària. I Mobelmol ve demostrant que els seus productes s’adapten a la perfecció a aquest entorn tan exigent.

Una prova d’això és la fidelització per part de destacats clients d’aquest sector. És el cas de Noel Alimentària S.A.O. empresa capdavantera en l’àmbit mundial del sector alimentari present en 55 països, que ha tornat a comptar amb Mobelmol per equipar uns nous vestuaris.

Per al primer d’aquests vestuaris, el que més exigències higièniques requereix, Mobelmol ha fabricat tres tipus de taquilles, totes elles fabricades amb placa de resines fenòliques (H.P.L.) de color blanc de 10 mm d’espessor. Tots els cargols i les frontisses són d’acer inoxidable aisi 304. Els mòduls s’han fabricat a 2040 mm d’altura en lloc de l’estàndard (1800 mm) per guanyar capacitat, ja que l’espai del vestuari és reduït. També s’han equipat amb sostre inclinat per evitar que es dipositi la pols i qualsevol tipus d’objecte en la part superior.

Cada mòdul tipus caseller, sense portes, té 11 buits en altura perquè els operaris puguin realitzar el canvi de calçat abans d’entrar a la zona de producció.

Els mòduls de TF6 de 6 portes estan pensats per dispensar la roba neta per talles. Se subministren sense clau perquè qualsevol operari pugui accedir al pack complet de roba.

Finalment, s’han dissenyat i fabricat els mòduls per a la roba bruta. Es tracta d’una porta sencera amb clau en la qual s’integra una trapa basculant. La roba bruta es diposita a través de la trapa basculant i es recull posteriorment obrint la porta sencera.

D’altra banda, s’han dissenyat i instal·lat tres barres de penjar de 50 mm de diàmetre, de gran capacitat en acer inoxidable amb penjadors individuals especials també en acer inoxidable.

El segon vestuari, més estàndard, s’ha equipat amb taquilles tipus TF2300 també amb sostres inclinats per evitar al màxim la brutícia. En aquest cas les portes incorporen pany amaestrada, ja que són per a l’ús exclusiu de cada operari.

Mobelmol neix en 1990 per especialitzar-se en la fabricació i instal·lació d’equipament i mobiliari amb panell compacte (plaques de resina fenòliques o H.P.L.), amb panell fenòlic acabat amb fusta natural i altres tipus de materials d’alta qualitat.

Entre les seves línies de productes destaquen taquilles de vestuaris, cabines sanitàries per a condícies, dutxes o canvi de roba; bancs i penjadors; revestiments de qualsevol tipus sobre mur d’obra o sobre Pladur, interiors i exteriors; Sandwich autoportant per a sales blanques, portes de pas; sobres de treball per a laboratoris; etc.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *