instalación de carpintería y mobiliario
  • 30 de setembre de 2016
  • admin
  • 0

La signatura ha finalitzat diverses obres en l’Escola Pia de Mataró.

Començar un nou curs sempre és il·lusionant, tant per a alumnes com per a professors. Però ho és encara més quan es torna a una escola amb zones totalment noves. Això és el que els ha passat als alumnes de l’Escola Pia de Mataró que han tornat a classe per trobar-se amb noves aules i tallers.

Mobelmol, que ja havia realitzat obres en aquesta institució anteriorment, s’ha encarregat de la fabricació i instal·lació de fusteria i mobiliari amb placa de resines fenòliques (H.P.L.). Part d’aquests treballs s’han realitzat per a la constructora encarregada d’executar el projecte i l’altra part directament per a la propietat.

S’han fabricat i instal·lat totes les portes d’entrada a aules, tallers, condícies i oficines. Es tracta de portes compact amb marc tac revestit. Les fulles es construeixen a força de placa de resines fenòliques de 3 mm per cada cara, bastidor perimetral també de resines fenòliques i farcides d’escuma de poliestirè. Els premarcs van revestits amb batents i tapetes de placa de resines fenòliques de 10mm d’espessor del mateix color que les portes. Per formar la zona d’oficines s’han fabricat mampares de pi revestides també amb placa H.P.L. amb portes integrades amb vidre laminat 5+5 també subministrat per Mobelmol.

En totes les zones d’aules i tallers s’han instal·lat 400 m2 de arrimadero a 1280 mm d’altura amb placa de resines fenòliques (H.P.L.) de 8mm d’espessor de diferents colors segons la zona o la planta. En cada taller s’han fabricat i instal·lat fogons amb cubetes industrials per a neteja amb mobiliari inferior per a pas d’instal·lacions i per ocultar desguassos. Aquest mobiliari se suporta sobre una estructura oculta tubular d’acer galvanitzat també fabricada per Mobelmol.

D’altra banda, s’ha fabricat a cada aula un mòdul per a registre d’instal·lacions d’informàtica i domòtica. Aquests mòduls, fabricats en Dm per pintar revestits per l’exterior amb placa de resina fenòliques, es diferencien perquè s’han fabricat en color taronja igual que la zona de fregadors citats anteriorment.

Mobelmol neix en 1990 per especialitzar-se en la fabricació i instal·lació d’equipament i mobiliari amb panell compacte (plaques de resina fenòliques o H.P.L.), amb panell fenòlic acabat amb fusta natural i altres tipus de materials d’alta qualitat.

Entre les seves línies de productes destaquen taquilles de vestuaris, cabines sanitàries per a condícies, dutxes o canvi de roba; bancs i penjadors; revestiments de qualsevol tipus sobre mur d’obra o sobre Pladur, interiors i exteriors; Sandwich autoportant per a sales blanques, portes de pas; sobres de treball per a laboratoris; etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *