mobiliario para los vestuarios

Ha realitzat una instal·lació en una empresa dedicada a l’elaboració d’aliments

Mobelmol acaba de finalitzar la fabricació i instal·lació en dues fases del mobiliari per als vestuaris de l’empresa Aneto Natural, S.L. en la localitat d’Artés a la província de Barcelona. Aneto és una empresa dedicada a l’elaboració de gran varietat de brous 100% naturals, sense additius i elaborats de manera tradicional únicament amb productes frescos. Les cabines sanitàries per a dutxes, wc i abocador s’han fabricat amb placa de resines fenòliques H.P.L. de 12 mm d’espessor i ferratges sistema i-525. Peus, frontisses, pom i tancament s’han realitzat en acer inoxidable aisi 304 i 316 amb barra superior estabilitzadora de 25×25 mm i perfils d’unió en forma de “O” d’alumini anoditzat plata mat.

La instal·lació realitzada per Mobelmol consisteix en dos vestuaris, femení i masculí, pràcticament iguals. En tots dos s’ha escollit un color blau i s’han fabricat taquilles, cabines sanitàries, panells quitavistes i bancs. S’han realitzat tots els treballs pràcticament sense incidir en el normal funcionament de la fàbrica, ja que es va habilitar un vestuari provisional per substituir al que s’estaven realitzant els treballs.

Les cabines sanitàries per a dutxes, wc i abocador s’han fabricat amb placa de resines fenòliques H.P.L. de 12 mm d’espessor i ferratges sistema i-525. Peus, frontisses, pom i tancament s’han realitzat en acer inoxidable aisi 304 i 316 amb barra superior estabilitzadora de 25×25 mm i perfils d’unió en forma de “O” d’alumini anoditzat plata mat.

Les taquilles, amb sostre inclinat per evitar que s’acumuli brutícia en la part superior, són del model TF3-300 especials de dimensions 2040+100x300x500 mm amb portes desiguals: la superior i la inferior de 870 mm d’alt amb pany de combinació de 4 rulinas i la central de 300mm on es diposita la roba de treball neteja. Cada treballador disposa d’un mòdul, és a dir, dues portes grans amb pany i una porta central amb pom i imant però sense pany.

També s’han fabricat i instal·lat els bancs del model F1 a força d’estructura d’acer lacat al forn amb seient i prestatge en resines fenòliques, així com els panells quitavistes per evitar la visió de l’interior del vestuari, amb pilars de reforç d’acer lacado.

Mobelmol neix en 1990 per especialitzar-se en la fabricació i instal·lació d’equipament i mobiliari amb panell compacte (plaques de resina fenòliques o H.P.L.), amb panell fenòlic acabat amb fusta natural i altres tipus de materials d’alta qualitat.

Entre les seves línies de productes destaquen taquilles de vestuaris, cabines sanitàries per a condícies, dutxes o canvi de roba; bancs i penjadors; revestiments de qualsevol tipus sobre mur d’obra o sobre Pladur, interiors i exteriors; Sandwich autoportant per a sales blanques, portes de pas; sobres de treball per a laboratoris; etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *