Taquilles de vestuari

Especialitzada en la fabricació i instal·lació de solucions en instal·lacions que requereixen higiene i durabilitat, Mobelmol disposa d’una àmplia oferta en taquilles per a vestuaris o per a locals amb un ús intensiu o que requereixen detalls especials. Mobelmol fabrica, taquilles de vestuari, taquilles de fenòlic, melamina o d’un altre material segons les necessitats dels seus clients.

Les taquilles de fenòlic es construeixen amb placa massissa de resines fenòliques tipus Trespa. Els interiors, en color blanc, van perforats per facilitar la ventilació. Les portes fenòliques es col·loquen a elecció del client que pot decidir el color i el gruix de les mateixes (10 o 13 mm). Es tracta d’unes taquilles resistents al vandalisme i a la humitat. La seva composició les fa fàcils de netejar i altament asèptiques. Poden realitzar-se en diferents mesures i combinacions, facilitant així l’adaptació a les necessitats dels clients

Per la seva banda, les taquilles de melamina estan construïdes per complet amb aquest material. El client pot escollir també el color de la porta que és de 16 mm. Les posteriors, de 3 mm, van també perforades per a la ventilació evitant així la concentració d’olors i humitats. Per a llocs en el qual l’espai està limitat, Mobelmol disposa de models de taquilles amb banc incorporat.

Totes les taquilles fabricades per Mobelmol poden realitzar-se en diferents mesures i combinacions, facilitant així l’adaptació a les necessitats dels clients. Disponible en una àmplia selecció de colors, els seus interiors són també personalitzables: prestatges, barres de penjar, etc. Poden equipar-se amb pany, amb pany de moneda o amb tancament de combinació, targeta o cadenat i també pany electrònic. Habitualment van equipades amb placa de numeració en alumini negre encara que també existeix la possibilitat d’incorporar placa d’acer inoxidable amb el nombre encunyat.

A més de les taquilles estàndard, el departament de disseny de Mobelmol pot treballar conjuntament amb el client per buscar la millor solució a cadascuna de les seves necessitats. Així es pot dissenyar taquilles amb dispensador especial de vestuari o ventilació forçada en el seu interior. Pistes d’esquí, laboratoris farmacèutics o químics, indústries del sector alimentari, clubs esportius, clubs de golf, recintes policials, departaments de bombers… tots ells troben la seva solució en les taquilles de Mobelmol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *