mobiliari i revestiments

S’ha encarregat de la reforma de la planta de neonatologia

Els productes de Mobelmol han demostrat en més d’una ocasió la seva idoneïtat per instal·lar-se en àrees en les quals la higiene i la seguretat són importants. Un altre exemple d’això és la instal·lació recentment acabada a l’Hospital Universitari Dexeus de Barcelona. Mobelmol s’ha encarregat de l’equipament complet de mobiliari i fusteria en la unitat de neonatologia del citat centre mèdic.

S’ha realitzat la planta sencera, zones comunes, habitacions d’hospitalització, infermeria i la zona de prematurs. El projecte ha estat executat pel despatx d’arquitectura Gener i la constructora Comsa Service.

 

Mobelmol ha revestit per complet totes les habitacions, passadissos i infermeria amb placa de resines fenòliques H.P.L. de 6 mm d’espessor, fixades amb cinta adhesiva de doble cara i adhesiu mico component de poliuretà sobre rastreles, també d’H.P.L., fixats mecànicament sobre pladur. Per protegir les cantonades s’han col·locat cantoneres especials d’acer inoxidable de 15×15 mm. A la zona d’infermeria, el revestiment queda integrat amb els armaris de paret i les Bie. Cada habitació està equipada amb un armari rober de portes corredisses, encastat i integrat amb el revestiment.

D’altra banda, el departament tècnic de Mobelmol ha dissenyat els capçals per allotjar i ocultar les instal·lacions elèctriques i de gasos. Aquests capçals també s’han fabricat amb plaques de resines fenòliques de 10 mm d’gruix i amb enregistrables únicament per al personal de manteniment.

També s’han fabricat i instal·lat totes les portes. Corredisses per a entrada a banys i batents i enrasades amb el revestiment per a entrada a habitacions i resta de dependències. Es tracta de portes compact amb placa de resines fenòliques H.P.L. de 3 mm per cada cara, bastidor perimetral del mateix material i farcides en el seu interior d’escuma de poliestirè. En les d’entrada a habitacions s’han col·locat cantoneres especials d’acer inoxidable per protegir dels cops de les lliteres.

A més, s’han fabricat taquilles de vestuari per a personal i per a familiars de prematurs i dos mostradors de disseny, construïts amb placa H.P.L. acer inoxidable i vidre retro il·luminat, un per a prematurs i l’altre per a control d’infermeria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *