cabines sanitàries

La signatura acaba d’acabar la instal·lació de les seves cabines en una multinacional del món de les fragàncies i un càmping de la Costa Brava

Resistents, adaptables i amb un disseny atractiu, les cabines dissenyades, fabricades i instal·lades per Mobelmol han demostrat en múltiples ocasions que són adequades per a diferents tipus d’instal·lacions. Aquesta versatilitat ha quedat demostrada una vegada més en dues obres recentment acabades.

Es tracta de les instal·lacions realitzades en dues empreses de diferent índole. Una d’elles és International Flavors & Fragances, IFF, de Benicarló a la província de Castelló. L’altra és Camping La Sirena a la població de L’Estartit a Girona.

IFF és una empresa multinacional amb 125 anys d’antiguitat dedicada a la investigació i elaboració d’additius i fragàncies. L’obra realitzada per Mobelmol ha consistit en la instal·lació de 28 cabines sanitàries del model i-525 en un edifici de nova construcció.

L’altra instal·lació ha estat al Càmping La Sirena, situat en una ubicació privilegiada de la Costa Brava, al parc natural del Montgrí i les Illes Medes. Aquí s’ha instal·lat un grup de lavabos i dutxes, tant masculines com femenines. El model escollit en aquest cas pel client és l’i-534.

En ambdues obres s’han instal·lat models de cabines sanitàries molt similars. La diferència radica que el model i-525 incorpora barra superior estabilitzadora quadrada de 25×25 d’alumini mentre que el model i-534 incorpora barra superior estabilitzadora circular amb pinces per suportar el panell amb el perfil superior.

La placa, en ambdós casos, és una placa de resines fenòliques (H.P.L.), de 12 mm de gruix. Els peus són graduables d’acer inoxidable, així com les frontisses, el pom tirador i el tancament amb indicador lliure-ocupat amb desbloqueig d’emergència. Els perfils en “U” d per subjecció de panells entre si i amb les parets amb d’alumini anoditzat en plata mat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *