Mobelmol és l’empresa especialitzada en disseny i construcció i instal·lació de mobiliari de vestuaris: taquilles, penjadors i cabines sanitàries per a tot tipus de vestuaris. Treballem des de centres esportius fins a laboratoris, passant per la indústria de l’alimentació, la indústria química i centres hospitalaris.

Mobelmol es compromet a utilitzar sempre els millors materials del mercat, com les plaques de resines fenòliques H.P.L i l’acer inoxidable.

Sempre dissenyem i construïm els vestuaris segons les necessitats de cada client. Es tracta de clients de primer nivell i de segments diferents. Podem nomenar alguns dels nostres últims treballs en:

Laboratoris Aldo Union

Es van instal·lar quatre vestuaris de personal amb una taquilla neta i una altra bruta per a cada operari. També es va instal·lar un vestuari per a la sala neta amb taquilles de vestuari ventilades en el seu interior i amb limpiamanos integrat entre altres característiques. Posteriorment, també es va instal·lar un vestuari per a visites amb un banc-resclosa per al pas de persones amb mobilitat reduïda.

Aneto Natural

En aquest cas, el client ens va demanar instal·lar tres vestuaris amb cabines sanitàries per a dutxa i WC amb bancs de vestuari, taquilles especials amb sostre inclinat de tres portes: una central petita per a efectes personals i dues portes de major grandària, a dalt per a roba neta i a baix roba bruta.

En definitiva, entre les nostres línies de productes podreu trobar taquilles de vestuari, bancs, taquilles, cabines sanitàries per a condícies, dutxes i altres productes destinats al mobiliari de vestuari amb els millors materials.

Pròximament, publicarem altres instal·lacions realitzades per Mobelmol que ens permeten seguir creixent com a empresa especialitzada en la construcció i instal·lació de mobiliaris, especialment en àrees on es prioritza la higiene i la seguretat. Un exemple d’això és la instal·lació que estem realitzant amb l’important grup farmacèutic Ferrer Internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *