Una vegada més, els productes de Mobelmol han demostrat que resulten ideals per a instal·lacions amb un ús intensiu. En aquest cas, la empresa s’ha encarregat de l’ampliació de les instal·lacions de la industrial Noel Alimentaria i l’empresa d’additius Puratos amb la instal·lació de noves taquilles de vestuari.

Es tracta de dues noves instal·lacions on Mobelmol s’ha encarregat de la fabricació i instal·lació de les taquilles de vestuari i nous vestuaris. A continuació, us presentem les dues noves instal·lacions.

Noel Alimentària

Aquest client necessitava instal·lar nombrosos vestuaris, molt especialitzats cadascun d’ells. En la seva configuració, comptaven amb bancs, penjadors i diferents tipus de taquilles amb sostre inclinat. També comptaven amb dispensadores de roba neta, dipòsits per deixar la roba bruta i casellers per a sabates.

Puratos

Es tracta d’una empresa especialitzada en additius per a alimentació. Per a ells, s’ha fabricat un tipus de taquilla amb sostre inclinat amb quatre portes individuals però integrades en una major per permetre a l’operari de l’empresa encarregada del vestuari laboral obrir les quatre alhora per dipositar la roba neta que cada operari recollirà en la seva pròpia porta.

Entre les nostres línies de productes destaquen taquilles de vestuari, cabines sanitàries per a condícies, dutxes o canvi de roba; bancs i penjadors; entre altres productes que podràs trobar al nostre catàleg de Mobelmol.

Finalment, s’està fabricant dos equipaments de mobiliari importants. Un d’ells correspon a l’important grup farmacèutic Ferrer Internacional, i l’altre, en un disseny de color fusta, per a la Riera Pàdel de Montgat. Pròximament, presentarem les noves instal·lacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *