Portes fenòliques

Mobelmol ha instal·lat recentment revestiments i portes fenòliques d’alta qualitat per a dos clients molt exigents amb la higiene, qualitat i seguretat: dues clíniques odontológicas.

Hem acabat la instal·lació en la Clínica Dental “Beltran” situada en Fraga (Osca) no fa molt. El treball a realitzar consistia a instal·lar un revestiment vertical de parets de dos tipus: un d’estàndard en passadissos de color sorra clar i base de placa de resines fenòliques HPL de 6mm d’espessor amb el nucli en negre; l’altre, a l’interior dels cinc boxes d’amb placa de resines fenòliques HPL i color blanc amb nucli blanc per no apreciar visualment una línia negra d’unió entre panells. Destaquem que la qualitat en tots dos casos és la mateixa, però en color blanc no es poden apreciar les juntes.

La paret que divideix el passadís dels boxes està fabricada i instal·lada per Mobelmol. Utilitzem una estructura tubular d’acer galvanitzat de 60mm d’espessor amb llana de roca en el seu interior. D’aquesta forma, guanyem espai i es pot facilitar el pas d’instal·lacions, permetent així incorporar pantalles de tipus televisor perquè quedin enrasades amb el revestiment, alguna cosa que si el material utilitzat fos pladur, no hagués estat possible. La resta de zones s’ha revestit sobre pladur amb rastreles de HPL. Addicionalment, s’ha instal·lat tres cantonades rodones amb un radi de 500mm i de placa corbada.

També s’han fabricat i instal·lat totes les portes fenòliques compact fabricades totalment amb plaques de resines fenòliques (H.P.L.),  bastidor perimetral d’i  dues cares de 3 mm en color blanc o sorra segons la zona. Les portes d’entrada a cada box són d’una altura de 2520 mm, de sòl a sostre són pivotant amb tancaportes encastats en el paviment i eix en el sostre i obren indistintament a l’exterior o cap a l’interior. Queden totalment enrasades amb el revestiment i no es veu cap tipus de frontissa. La resta de portes són corredisses o batents amb el marc revestit de resines fenòliques de color blanc amb nucli blanc o color sorra segons la zona on estiguin situades.

L’altra instal·lació, de menor grandària, ha estat realitzada per a les instal·lacions del Institut Joan Autran a Barcelona. En aquesta únicament s‘ha instal·lat revestiment, sigui blanc amb nucli blanc o gris antracita.

Si vols rebre informació sobre instal·lacions, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.

MovJav 085

 

moviljav 3352

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *