La signatura s’ha encarregat dels vestuaris de la Riera Pàdel

Mobelmol ha realitzat de nou una instal·lació en un local esportiu, demostrant una vegada més que els seus productes són adequats per a entorns en els quals es requereix una alta resistència a l’ús. Es tracta dels vestuaris de la Riera Pedal a Montgat (Barcelona) que s’han inaugurat recentment. Mobelmol ja va instal·lar fa uns mesos els primers vestuaris perquè així es pogués començar a utilitzar el club pocs dies després d’obrir les pistes al públic.

Per als nous vestuaris, Mobelmol ha fabricat i instal·lat taquilles per a vestuaris, cabines sanitàries de dutxa i wc, bancs per a vestuaris esportius, penjadors i rentamans. Per tot això, construït amb placa de resines fenòliques (H.P.L.), la propietat ha escollit un disseny de fusta envellida.

Les taquilles instal·lades, del model TF2400, s’han equipat amb panys de teclat electrònic, model PRO. Aquest model de pany pot programar-se perquè funcioni per els “abonats” o en manera “multiusuari”. En aquest cas concret s’han programat en manera multiusuari: el client pugui accedir a qualsevol guixeta de vestuari lliure que estigui oberta, introduir un codi qualsevol de 4 dígits per tancar la porta i, posteriorment, utilitzar el mateix codi per tornar a obrir-la. A continuació, la taquilla queda lliure per a un nou usuari amb un nou codi. A més, pot programar-se una maniobra a una hora determinada perquè les portes s’obrin automàticament amb la finalitat d’evitar que un soci acapari diverses taquilles.

Les cabines sanitàries per wc i dutxes són del model i-525, construïdes amb placa de resines fenòliques HPL també acabada amb el disseny de fusta envellida, amb ferramentes d’alumini anoditzat i ferraments d’acer inoxidable. Les cabines de dutxa s’han equipat amb penjadors inox i saboneres.

montgatPADEL 015_RSZ

D’altra banda s’han instal·lat bancs fenòlics del model F1 amb estructura d’acer lacat al forn de color negre amb seient d’ample especial i suplement perimetral de resines fenòliques. Els taulells incorporen mecanitzats per a assecadors i rentamans col·locats per la cara inferior del sobre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *