• 9 de novembre de 2017
  • admin
  • 0

Són moltes les empreses que, a l’hora de reformar les seves instal·lacions, busquen productes d’alta qualitat però que també els ofereixin una estètica moderna i que pugui adaptar-se als seus gustos o a les instal·lacions ja existents. Tota la gamma de productes de Mobelmol respon a aquestes màximes; és per això que cada vegada més empreses confien en aquesta signatura per reformar lavabos, vestidors, sales blanques, etc.

Com a exemple, la instal·lació que recentment ha acabat Mobelmol. Es tracta del revestiment i les cabines sanitàries de lavabos de les noves oficines de l’empresa Red Tortuga en Mercabarna. Red Tortuga és una empresa especialitzada en tot tipus de serveis per als professionals i empreses de transport. El projecte i l’adreça de l’obra ha estat encarregat a l’estudi de Solsona Espar Sala arquitectes.

Mobelmol ha fabricat les cabines sanitàries del model S 41. Es tracta del model superior de cabina sanitària de tota la gamma que fabrica Mobelmol. El panell té un gruix de 41 mm i està format per una placa de resines fenòliques (H.P.L.) de 3 mm per cada cara. L’interior està totalment amb aïllant d’escuma de poliestirè a l’interior.

Aquest model incorpora en tot el perímetre un bastidor perimetral de placa massissa de resines fenòliques (H.P.L.) de 40 mm de gruix. En aquest cas s’han fet arribar del terra al sostre per oferir una major intimitat. Per dotar-les d’un acabat més atractiu, s’equipen amb frontisses invisibles graduables. Al ser de major gruix que les cabines més normals, poden incorporar qualsevol tipus de maneta i pany al cant.

redTortuga 064

S’ha escollit un color blau per a tots els fronts de cabines sanitàries, integrant en un sol plànol les portes de cabines de sòl a sostre amb les portes per a armaris d’abocador i material de neteja, a excepció de la porta corredissa de la cabina de minusvàlids que s’obre per l’exterior de les cabines.

Les divisions són de color blanc, igual que el revestiment perimetral. El revestiment és també de plaques de resines fenòliques (H.P.L.) però de 6 mm de gruix i està encolat amb adhesiu monocomponent de poliuretà sobre llistons del mateix material fixat mecànicament sobre el pladur.                                             

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *