Mobelmol ha realitzat durant l’any 2017 la instal·lació del revestiment amb plaques de resines fenòliques en parets i la fabricació i col·locació de portes compact en dos “quiròfans híbrids”.  En aquest tipus de quiròfans es poden utilitzar diferents tècniques simultànies de diagnosis d’imatge d’última generació amb una radiació mínima i màxima precisió per realitzar intervencions mínimament invasives per aconseguir una recuperació més ràpida del pacient i reduir complicacions.

Entre finals d’agost i setembre es van realitzar els treballs al Centre Mèdic Teknon de Barcelona. Aquí es va instal·lar tot el revestiment amb plaques de resines fenòliques  (H.P.L.), portes compact amb marc de tac revestit, sobres de treball i armari per a instal·lacions, tot amb placa de resines fenòliques. A més, també es van fabricar dues portes amb plom a l’interior per evitar el pas de RX. També es va remodelar tota la zona del transfer per al canvi de llitera en l’entrada del quiròfan.

plaques resines fenoliques

Al novembre i desembre s’ha treballat en la construcció del quiròfan híbrid i zona de boxes de recuperació de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta a Girona. Mobelmol ha realitzat tot el revestiment vertical en quiròfan, sales tècniques adjacents, condícies, vestuaris i zona de boxes de recuperació i passadissos. També s’han realitzat totes les portes compact, batents i corredisses, amb marc de tac revestit així com els sobres de treball per a tècnics de radiologia i infermeria i les cabines sanitàries en les condícies de personal i de pacients. Tot això construït amb plaques de resines fenòliques (H.P.L.).

Treballar en la instal·lació dels nostres productes en quiròfans exigeix la màxima eficàcia i el major compromís entre la qualitat dels nostres productes i la del nostre equip. En l’àmbit mèdic regnen dos paràmetres que s’han de complir de forma obligatòria: màxima seguretat i fiabilitat. Aquest és el nostre compromís. No és res nou per a nosaltres, ja tenim experiència en instal·lacions en centres hospitalaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *