Placa resines fenòliques

Les mampares fenòliques són una molt bona manera de dividir diferents espais sense haver de fer obres gràcies a la seva fàcil instal·lació. El material fenòlic presenta molt bona resistència combinant les seves estructures funcionals amb una estètica impecable, pensada per utilitzar-la en espais que hagin de tenir una línia elegant com a àrees sanitàries, centres sanitaris, espais comercials, hospitals, vestuaris, taquilles, banys, entre altres. El seu manteniment és senzill i no requereix cap tipus de tasca de conservació.

Placa de resines fenòliques, laminatge d’alta pressió o H.P.L. per a taquilles.

Existeix una gran varietat de taquilles de material fenòlic. Depenent de l’estil que es vulgui aconseguir, hi ha diferents models que poden interessar, i que poden anar de dissenys clàssics, a més moderns.
Com a característiques generals d’aquest tipus de mampara fenòlica trobem que les frontisses són d’Inox 304, i es poden equipar amb diferents tipus de panys: clau, moneda, cadenat, electrònica de proximitat, electrònica de teclat, etc., els peus són regulables de P.V.C., i la placa és numerada. Estan construïdes íntegrament amb placa massissa de resines fenòliques de tipus Trespa. L’interior és blanc de 10 mm i disposa d’una petita perforació en la part posterior per a la ventilació de l’espai. El color de les portes es pot escollir entre una gran paleta de colors, i el gruix pot ser de 10 o 12 mm.

Col·legis

Placa resines fenòliques

 

Centres esportius d’alt standing

Placa resines fenòliques

 

Oficines

Placa resines fenòliques

 

Models amb disseny

Placa resines fenòliques

 

Mampares fenòliques per a banys, vestuaris i cabines sanitàries.

Als centres esportius, col·legis, universitats i centres sanitaris, és molt comú la instal·lació de cabines sanitàries amb mampares fenòliques per a la distribució de diferents espais. La resistència del seu material assegura que en llocs amb molta afluència de gent, no es deteriora fàcilment el producte amb el temps, ja que té un sistema resistent a la humitat, el vandalisme, l’envelliment, grasses i ambients marins. A més, és altament asèptic i fàcil de netejar. Disposa de tres frontisses per porta, de tancament indicador lliure-ocupat, desbloqueig d’emergència, i pom interior i exterior.
En les cabines sanitàries amb fenòlic compacte de 12 mm de gruix, podem trobar difernets ferratges, segons els usos i el disseny que es vulgui obtenir:

Ferratges de inox

Placa resines fenòliques

Ferratges Nylon

Placa resines fenòliques

Ferratges inox-alumini

Placa resines fenòliques

També disposem de Cabines Sanitàries de 41 mm de gruix, formades per plaques de resina fenòlica de 3 mm per cada costat. Com a característica principal, trobem que el nucli està farcit d’aïllant d’escuma de poliestirè. El color es pot triar i el marc perimetral és de resines de massís perfilat. El seu sistema de resistència i manteniment és igual que les anteriors mampares fenòliques esmentades.

Placa resines fenòliques

Al nostre catàleg de productes, pots consultar tots els tipus de Taquilles i de Cabines Sanitàries que disposem i treballem en Mobelmol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *