productes fenolics
 • 7 de novembre de 2018
 • admin
 • 0

Les plaques de resines fenòliques s’utilitzen per a la fabricació de les taquilles, cabines sanitàries i revestiments. En general, són molt utilitzades per a la divisió d’espais grans i petits, per dipositar coses, cobrir superfícies i donar-li un toc diferent i personal a un espai.

El material fenòlic està format per un sandwich de fulles de cel·lulosa impregnades en resina fenòliques premsades a alta temperatura i pressió. Les dues cares exteriors són les que determinen el color. Aquests materials ofereixen unes qualitats ideals per a les instal·lacions que requereixen especial resistència a l’ús.

Les cares exteriors es poden decorar amb làmines de colors i resines; de fet, poden ser de molt colors i acabats incloent dissenys de fusta, metàl·lics, tèxtils o pedra. Són materials molt utilitzats per la seva duresa i resistència; a més, és un material rígid i hidròfug.

Les característiques del material fenòlic són:

 • És resistent a l’aigua, humitat i vapor. Pel que no solament es pot utilitzar per als llocs abans esmentats, sinó també per a dutxes i saunes.
 • El seu manteniment és molt senzill, i pot netejar-se fàcilment per a la desinfecció.
 • Resistent a ratjades i cops.
 • La seva superfície es presenta com no porosa.
 • Higiènic i anti bacterià.
 • La instal·lació i muntatge no requereix molt temps i és senzilla.
 • És una superfície que no presenta tòxics.
 • La gran gamma de colors que ofereix és molt àmplia i es poden fer combinacions de tota mena.

Com estem veient, el material fenòlic presenta múltiples avantatges com a alta resistència i baix manteniment. Resisteixen a la humitat i a la calor, i són materials molt poc porosos amb la qual cosa són antisèptics, antibacterians i higiènics. A més, són fàcils de netejar.

En Mobelmol tenim una gran varietat de productes construïts amb material fenòlic, ja que, per les seves característiques és ideal per instal·lar en diferents espais, com en hotels, oficines, despatxos, banys, laboratoris o naus industrials. Contacta amb Mobelmol per resoldre tots els seus dubtes.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *