Ho demostra la recent instal·lació realitzada en una important empresa del sector carni aragonès

Mobelmol acaba d’acabar la instal·lació dels vestuaris per al personal de producció de el Matadero de Huesca, S.L. Aquesta empresa, especialitzada en carn d’oví i caprí i situada en la capital de l’Alt Aragó, està realitzant una important ampliació i modernització de les seves instal·lacions amb la finalitat d’augmentar la producció i millorar els seus serveis.

Mobelmol s’ha encarregat de la instal·lació de guixetes TF1 en els vestuaris i TF6 en el menjador. Són taquilles fabricades totalment amb placa de resines fenòliques (H.P.L.) de 10 mm de gruix, amb frontisses d’acer inoxidable i fabricació pròpia, dissenyades pel departament tècnic de Mobelmol.

instalacion de taquillas

També incorporen sòcol i sostre inclinat per a evitar que es dipositin objectes en la part superior i facilitar la neteja. En aquesta ocasió s’han afegit reixetes a les portes per a augmentar la ventilació. Mobelmol fabrica les taquilles de resines fenòliques alumini en els cants. D’aquesta forma, encara que el gruix dels costats ha de ser major, s’eviten racons on s’acumula brutícia i són molt més fàcils de netejar, una cosa indispensable en empreses en les quals es treballa amb aliments.

Els bancs que s’han fabricat són bancs especials, totalment en resines fenòliques (H.P.L.) sense estructura metàl·lica i tancats per totes les cares.

D’altra banda s’ha fabricat un mòdul especial amb porta integrada en els fronts de taquilles i ferratges d’acer inoxidable, per a penjar roba de treball i facilitar l’assecament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *