equipamiento mobiliario

Les taquilles de vestidors dins la industria farmacèutica poden semblar un element més del mobiliari però tenen una gran rellevància. Tot el personal que participi en l’elaboració de medicaments té una gran responsabilitat. Tot el procés ha de ser cuidat en extrem i tan el personal científic como la resta de l’equip humà ha de guardar les màximes garanties possibles.

La no contaminació tan d’espais, com d’elements i mobiliari és fonamental i garanteix un procés exitós en un sector tan important com la industria farmacèutica. Una partida contaminada, o un procés d’investigació que no es mantingui estèril o asèptic pot tirar per terra mesos de treball i inclòs posar en entredit els resultats d’un estudi.

Les taquilles de vestidors permeten mantenir la roba i calçat d’us habitual o “de carrer” aïllada del material i les instal·lacions del laboratori. De la mateixa manera, la roba de treball, material de seguretat, etc.. no traspassa tampoc la zona de seguretat, de forma que no es transfereixen materials, productes i altres materials sensibles a l’exterior.

Les taquilles són un element habitual en qualsevol empresa, permeten al personal no solament canviar-se de roba si no mantenir a un lloc segur les seves coses personals, sobre tot aquells que no es poden portar al damunt en un lloc de treball. L’ampli catàleg de taquilles de vestidors de Mobelmol s’adapten a les necessitats de cada empresa, gràcies a la seva àmplia varietat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *