equipamiento mobiliario

Els bancs i les guixetes són els dos elements principals que formen part del mobiliari en el vestidor de qualsevol instal·lació, ja sigui una instal·lació esportiva, un centre educatiu o hospitalari, o dins de qualsevol entorn laboral com podria ser un parc de bombers o una empresa de construcció.

Com hem vingut comentant en articles anteriors (https://www.mobelmol.com/ca/2019/06/18/avantatges-de-treballar-amb-panells-fenolics/), el material ideal per a fabricar el mobiliari a instal·lar en un vestidor és el fenòlic.

Els avantatges dels bancs i guixetes fabricats amb panell fenòlic és la seva gran resistència al desgast i a la humitat. Aquests bancs i guixetes també poden fabricar-se amb placa HPL resistent al foc, són resistents a l’aigua, antibacterians, anticorrosius i altament resistents al ratllat i al desgast per l’ús. A més, són molt fàcils de netejar i mantenir, punt important ja que aquests dos elements han de ser netejats i desinfectats a diari degut a la gran quantitat d’usuaris que solen passar per ells cada dia.

Una altra característica dels bancs és que es fabriquen amb dos qualitats d’estructura metàl·lica: acer lacat al forn amb pintura epoxi negra o estructures d’acer inoxidable electró polit.

A Mobelmol hem realitzat nombrosos projectes on el material principal ha estat el panell fenòlic. Aquests són alguns dels que hem realitzat:

  • Edifici Oficines Zurich: en aquest gran edifici es van fabricar i muntar guixetes tipus TF5.
  • Bioquim (sector químic): empresa destinada principalment a la fabricació de Principis Actius (API) per a la industria farmacèutica. En aquesta empresa vam fabricar i muntar guixetes tipus TF1.
  • Aldo Union (sector farma): és un laboratori farmacèutic fundat l’any 1961 i ubicat a Esplugues de Llogregat. En els vestidors d’aquest laboratori vam instal·lar guixetes tipus TF1, TF2PL, també taquilles especials i bancs F1IX.
  • Escorxador d’Osca (sector càrnic): en aquesta empresa dedicada al comerç de carn de xai es van instal·lar guixetes de tipus TF1 i TF6.

Com es pot comprovar, el mobiliari de vestidors com són els bancs i guixetes, s’instal·len en qualsevol tipus de sector, ja que qualsevol vestidor requereix de les mateixes necessitats i objectius.

No dubtis a contactar-nos en cas de necessitar assessorament per a muntar un vestidor a la teva empresa ja que contem amb gran coneixement i experiència en aquest àmbit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *