equipamiento mobiliario

La firma acaba de finalitzar una instal·lació a Llagostera

Mobelmol ha finalitzat la fabricació i instal·lació de les portes i marcs pels vestidors del camp de futbol de la Unió Esportiva Llagostera. L’ajuntament de Llagostera ha confiat en una empresa líder en el sector dels equipaments de vestidors.

S’ha instal·lat el model de porta compact amb marc d’alumini extensible. La fulla compact, fabricada per Mobelmol, està formada per dos plaques H.P.L. de 3mm d’espessor, una per cada cara. Premsades amb un bastidor perimetral de resines H.P.L. de 40mm d’espessor, l’interior està totalment farcit de poliestirè.

Els marcs d’alumini anoditzat extensible es fabriquen de manera que s’adapten als diferents espessors de paret: entre 80 i 250 mm d’espessor. A més, es col·loquen una vegada la paret està acabada de manera que és més difícil espatllar-lo durant el temps que duren les obres.

Les portes s’han equipat amb perns , pany i maneta d’acer inoxidable.

No ho dubtis! Contacta’ns i t’assessorarem 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *