remodelacio-universitat-internacional-catalunya

S’ha encarregat d’instal·lar diversos revestiments, cabines sanitàries i portes

Mobelmol ha finalitzat les dos primeres fases de l’adequació de tres plantes de la Universitat Internacional de Catalunya al campus de Sant Cugat, ubicat al mateix edifici de l’Hospital General de Catalunya.

D’una banda, s’han instal·lat 500 m2 de revestiment amb placa de resines fenòliques (H.P.L.) de 8mm d’espessor, col·locats sobre pladur prèvia col·locació i alineació de llistons del mateix material. Els panells s’han instal·lat amb fixació oculta a base d’adhesiu de poliuretà mono component. Com característica a destacar: tots els panells que coincidien amb finestres s’han tingut que mecanitzar amb el mateix punt rodó característic d’aquest edifici.

També s’han fabricat i instal·lat les 16 portes d’entrada als lavabos. Es tracta de portes compact de 40 mm d’espessor amb placa de resines fenòliques (H.P.L.) de 3 mm per cada cara, bastidor perimetral de 40×40 mm del mateix material i espuma de poliestirè al seu interior. Tots els ferratges són d’acer inoxidable. Els batents i tapetes per folrar totalment el premarc són de placa de resines fenòliques (H.P.L.). A més, les portes s’han enrasat per la cara amb el revestiment vertical.

A l’interior de tots els grups de lavabos s’han instal·lat 58 cabines sanitàries del model i-534, a base de placa massissa de resines fenòliques de 12 mm d’espessor. Tots els ferratges són d’acer inoxidable a excepció dels perfils verticals en “u” d’unió amb parets i entre panells que són d’alumini anoditzat. Les frontisses i els peus són d’acer inoxidable aisi 316. El tancament amb indicador lliure ocupat i desbloqueig d’emergència junt amb la barra superior estabilitzadora circular i les pinces estan fabricades amb acer inoxidable aisi 304.

D’altra banda també s’han fabricat amb el mateix material tots els taulells per als rentamans i un mostrador d’atenció al públic dissenyat per la direcció facultativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *