placas Lamishield

Gràcies a la tecnologia BioCote®, les plaques Lamishield redueixen fins a un 99% la càrrega bacteriana que es troba a la superfície. Aquesta tecnologia, amb ions de plata, està plenament integrada en la capa decorativa.

Mobelmol utilitza per a la fabricació de les seves taquilles, revestiments i cabines sanitàries, materials que són idonis per a mantenir la higiene i protecció contra bacteris i virus, com el tristament famós COVID-19.

Un d’aquests materials són les plaques fenòliques Lamishield del fabricant Abet Laminati. Es tracta d’un HPL antibacterià, especialment concebut per reduir els riscos que suposa per a la salut la contaminació creuada. Gràcies a la tecnologia BioCote®, les plaques Lamishield redueixen fins a un 99% la càrrega bacteriana que es troba a la superfície. Aquesta tecnologia, amb ions de plata, està plenament integrada en la capa decorativa.

tecnologia BioCote

Si aquestes propietats es combinen amb una bona neteja i amb l’aplicació de les mesures higièniques requerides, les plaques elaborades amb Lamishield són capaces d’evitar l’augment d’una àmplia varietat de microbis durant tota la seva vida útil.

Gràcies a la utilització d’aquest tipus de material, els productes de Mobelmol estan especialment indicats per aquells espais en què ara és encara més necessari garantir una higiene extrema, així com facilitat de neteja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *