fabricación e instalación de taquillas

Es tracta del vestuari per a un escorxador a la província de Lleida

A l’inici d’aquest estiu 2020, Mobelmol ha acabat la fabricació i instal·lació de taquilles per equipar quatre vestidors de personal i un menjador col·lectiu per a un escorxador a Alcoletge, Lleida. Es tracta del Indelesa, S.L., una empresa càrnia de referència en el seu sector amb més de 40 anys d’experiència.

El client ha escollit les taquilles per a vestuari de Mobelmol, entre altres motius, perquè són la que més exigències compleixen en matèria d’higiene. Al no tenir perfileria d’alumini en els costats, són molt més fàcils de netejar perquè no s’acumula brutícia en els racons. A més, s’ha instal·lat el sostre inclinat per evitar l’acumulació de brutícia a la part superior. També s’han col·locat reixetes de ventilació a les portes. Són característiques molt importants a tenir en compte i més davant la pandèmia originada pel Covid-19 en la qual ens trobem.

El departament tècnic de Mobelmol ha dissenyat exclusivament, a petició del client, la taquilla. Alternant els models TF1 i TF2, construïts totalment amb placa de resines fenòliques (H.P.L.), s’ha modificat el disseny perquè la part superior posterior dels mòduls TF2 sigui registrable per un passadís entre vestidors. D’aquesta manera, el circuit de l’operari amb roba neta no es creua amb el circuit de roba bruta.

taquillas sector carnico

La resta de característiques d’aquestes taquilles TF1 i TF2 que tan bon resultat han donat des de fa anys són les habituals, posterior perforat d’HPL per a ventilació, frontisses i cargols d’acer inoxidable, pany ensinistrat …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *