aulas nuevas
  • 29 de setembre de 2020
  • admin
  • 0

Els productes de Mobelmol han demostrat un cop més la seva idoneïtat per estar instal·lats en llocs amb ús intensiu, en els quals s’exigeix el màxim de durabilitat als materials. La signatura acaba de finalitzar els treballs de rehabilitació d’una planta de Col·legi Immaculada Concepció d’Horta, Barcelona.

S’han fabricat i instal·lat 350 m2 de revestiment, 15 portes de pas amb marc revestit i diversos armaris per a material. Tot això en un termini de temps molt limitat i ajustat, tenint en compte que les obres per a les aules noves s’han iniciat al juliol i s’han finalitzat en els primers dies de setembre.

El revestiment de placa de resines fenòliques (HPL) de 6 mm de gruix, a manera d’arrambador, s’ha col·locat en les sis aules d’aquesta planta, a una alçada de 1,4 m i amb un acabat superior d’alumini lacat. Als passadissos, la instal·lació s’ha realitzat a una alçada de 2,2 m, quedant totalment integrat amb les portes. Com és preceptiu, s’ha col·locat amb fixació oculta amb adhesiu de poliuretà monocomponent i cinta adhesiva a doble cara sobre llistons ben anivellat i fixat mecànicament a la paret. En aquesta ocasió, amb la dificultat afegida de tenir unes parets molt irregulars a causa de l’antiguitat de l’edifici.

També s’han fabricat e instal·lat 15 portes compact amb marc revestit; d’aquestes, algunes amb vidre laminat 3 + 3 transparent o mat. La porta compact està formada per placa de resines fenòliques (HPL) de 3 mm per cada cara, bastidor perimetral de 40×40 i farcit per complet amb escuma de poliestirè al seu interior. Els perns, panys i manetes estan realitzats en acer inoxidable. El marc de la porta compact s’ha folrat totalment amb placa de resines fenòliques (HPL) de 10 mm de el mateix color que les portes. S’han triat dos colors segons la zona: blanc trencat o blau.

També s’han fabricat els armaris per a material divers. L’interior és de melanina, amb prestatges graduables per a gran càrrega. Les portes són en color blanc trencat amb placa de resines fenòliques de 12 mm de gruix, quedant en el mateix pla i integrades amb el revestiment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *