taquillas resistentes
  • 30 de novembre de 2020
  • admin
  • 0

La firma s’ha encarregat de la fabricació de taquilles per als vestuaris de l’F.C. Andorra

Comptar amb unes taquilles resistents és una de les necessitats que presenten els llocs en què l’ús és intensiu, com és el cas dels vestidors esportius. A això cal sumar-li la necessitat que siguin pràctiques, fàcils de netejar i estèticament atractives.

Mobelmol té una àmplia experiència en la fabricació de taquilles, bancs i altres elements per a vestuaris. I és gràcies al seu ampli bagatge en aquest tipus d’obres pel que se’ls ha encarregat la fabricació i instal·lació dels vestidors de l’F.C. Andorra; instal·lació que la firma ha acabat recentment.

Mobelmol ja va intervenir en el 2015 a tot l’equipament de la zona esportiva de Prada de Moles a la parròquia d’Encamp instal·lant revestiments, portes, taquilles, bancs i cabines sanitàries. Aquest any, coincidint amb l’adquisició de el club de futbol pels nous propietaris, l’empresa Kosmos de Gerard Piqué, s’ha realitzat una ampliació en què a més de revestiments i portes amb material HPL s’han fabricat taquilles especials a base de placa massissa de resina fenòliques. Es tracta de taquilles realitzades especialment seguint el disseny de la direcció facultativa. Cada mòdul està dissenyat especialment per a un jugador. Incorpora banc inferior, perxa de penjar a la zona intermèdia i porta amb clau a la part superior.

taquillas resistentes vestuario

Mobelmol està especialitzada en fabricació de tot tipus de taquilles amb placa de resines fenòliques H.P.L. Sempre dissenyades pel departament tècnic de l’empresa seguint les necessitats del client. Entre les taquilles especials, destaquen les que fabrica per a la indústria farmacèutica o per a les indústries d’alimentació. A part de l’extraordinària resistència als impactes i a la humitat, destaquen per la facilitat de neteja ja que no incorporen perfils d’alumini en el cantell de manera que s’eliminen racons que puguin afavorir l’acumulació de brutícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *