equipamientos en sector hospitalario

Mobelmol ha completat recentment l’equipament de la unitat d’ictus de l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona.

La nova àrea de l’hospital disposa d’habitacions individuals totalment proveïdes amb equips de monitoratge continu no invasius d’última generació, que integren un sistema predictiu de causes ocultes responsables de l’ictus, com ara la fibril·lació auricular.

Mobelmol ha realitzat el revestiment fenòlic interior de totes les habitacions, la zona de control d’infermeria i els passadissos d’aquesta unitat. El material utilitzat ha estat placa de resina fenòlica H.P.L. (High Laminate Pressure) de 6 mm de gruix col·locat amb fixació oculta mitjançant adhesiu de poliuretà monocomponent, sobre llistons mecànicament fixats sobre pladur.

L’empresa d’equipaments i mobles també ha fabricat i instal·lat per a l’entrada de totes les habitacions, banys i la resta de dependències, portes compactes amb marc revestit del mateix color. Aquest tipus de portes estan construïdes amb placa H.P.L. de 3 mm de gruix a cada costat, amb marc perimetral del mateix material i farcides d’escuma de poliestirè a l’interior. Frontisses d’acer inoxidable i manetes d’alumini amb tractament antibacterià.

Als passadissos d’aquesta instal·lació de mobiliari hospitalari d’alta qualitat, s’han fabricat i instal·lat portes de registre per a instal·lacions d’Ei2 60 resistents al foc.

equipamiento hospital

També s’ha volgut combinar la qualitat juntament amb el disseny, de manera que, a l’interior de cada habitació, als passadissos i a la infermeria s’han construït i instal·lat armaris combinant interiors de melamina amb portes H.P.L segons el disseny i estètica de la direcció facultativa.

Amb aquest canvi l’Hospital Josep Trueta de Girona ha ampliat les hores d’atenció als serveis de Neurologia, Radiologia i Anestesiologia, passant de 12 hores diàries de feina només els dies laborables a les 12 hores de treball els 365 dies de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *