vestuario para empresa

Mobelmol ha equipat els vestuaris de personal de l’empresa Nudec de Polinyà.

NUDEC és una de les principals empreses fabricants de plàstic a nivell europeu, amb més de 40 anys d’història.

Per aquest projecte de vestuari per a empreses, s’han fabricat e instal·lat cabines sanitàries i dutxa, taquilles i bancs per als vestidors dels treballadors, i les portes d’entrada als mateixos. Tots aquests elements han combinat un color vermell amb gris fosc, per seguir la línia dels colors corporatius.

Les cabines per a dutxa i sanitàries s’han fabricat del model i-525, un sistema molt demandat últimament per l’excel·lent relació qualitat-preu. Combina els ferratges d’acer inoxidable i alumini anoditzat amb la placa de resines fenòliques H.P.L. massissa de 12 mm de gruix. Les divisions entre dutxes i sanitaris es fan arribar fins a terra per evitar esquitxades entre cabines.

Les portes d’entrada a vestidors s’han fabricat amb Full Compact, amb marc totalment revestit amb placa de resines fenòliques H.P.L de 40 mm de gruix. Aquestes fulles estan fabricades amb placa de resines fenòliques de 3 mm de gruix per cada cara, i inclouen bastidor perimetral de 40×40 mm del mateix material. L’interior està totalment farcit amb escuma de poliestirè.

mobiliario para vestuario

Les taquilles del vestuari són del model TF1, fabricades totalment amb placa de resines fenòliques H.P.L. de 10 i 12 mm de gruix no incorporen perfils d’alumini en les cantonades. Aquesta és la raó per la qual tenen molt bona acceptació en el mercat, a causa que són molt fàcils de netejar ja que s’eliminen els racons. Els elements posteriors de les taquilles estan perforats per facilitar la ventilació. Pensant en la facilitat d’ús per al personal i per evitar pèrdues de claus dels panys, s’han equipat les taquilles amb panys electrònics de teclat numèric.

Mobelmol, pertany a un grup empresarial amb origen en l’any 1957, neix el 1990 per especialitzar-se en la fabricació i instal·lació d’equipament i mobiliari amb panell compacte (plaques de resina fenòliques o HPL), amb panell fenòlic acabat amb fusta natural i altres tipus de materials d’alta qualitat.

Entre sus líneas de productos destacan taquillas de vestuarios, cabinas sanitarias para aseos, duchas o cambio de ropa; bancos y perchas; revestimientos de cualquier tipo sobre muro de obra o sobre Pladur; todo ellos ideales para solucionar las necesidades de los vestuarios para empresas.

Entre les seves línies de productes destaquen taquilles de vestuaris, cabines sanitàries per a lavabos, dutxes o canvi de roba; bancs i penjadors; revestiments de qualsevol tipus sobre mur d’obra o sobre Pladur; tots ells ideals per solucionar les necessitats dels vestidors per a empreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *