instalacio revestiment

Mobelmol ha acabat la fabricació i instal·lació del revestiment i portes de plaques de resines fenòliques HPL al Cap Manso de Barcelona.

Ha equipat les instal·lacions de l’Institut de Diagnòstic per la Imatge [IDI], els treballs s’han realitzat per a la constructora Seclasa Construcció i Rehabilitació i la direcció facultativa ha anat a càrrec de l’arquitecte Diego Nakamatsu.

puertas compact

Els treballs han consistit en la col·locació de 450 m2 de revestiment, una de les seves principals qualitats és la resistència a el foc BS1 d0 sobre pladur. En el procés d’instal·lació del revestiment s’ha hagut de contemplar una lleugera curvatura en algunes zones i la resta de la instal·lació sobre paret plana. La col·locació es va executar amb fixació oculta mitjançant adhesiu de poliuretà mono component sobre llistó fixat mecànicament sobre la paret de pladur. La Direcció Facultativa va escollir per a tot el conjunt un color gris clar. El gruix de la placa de resines fenòliques HPL instal·lades és de 6 mm. A nivell de seguretat una de les seves característiques va ser que per protegir tots els cantons es va procedir a col·locar cantoneres d’alumini.

Mobelmol també ha fabricat i instal·lat 55 portes compact del mateix color amb marc d’alumini extensible. D’aquesta manera es va poder adaptar perfectament a diferents gruixos de paret i fins i tot amb les parets lleugerament corbades. A les cinc sales on es realitzen exploracions radiològiques es van instal·lar 27 portes amb plom en el seu interior. D’aquesta manera es proporciona protecció tant a l’entrada d’aquestes sales com en els vestidors i lavabos annexos. Les portes compact de Mobelmol estan, formades per una placa de HPL de 3 mm per cada cara, un bastidor perimetral de resines fenòliques de 40x40mm i farcides en el seu interior amb escuma de poliestirè a més del plom que es va utilitzar per aquestes estades concretes.

Finalment, aquesta obra d’instal·lació de revestiment per al sector sanitari es va completar amb la col·locació de diversos armaris per a material sanitari, fabricats amb els mateixos materials. Aquests armaris es van situar en zones d’ascensors i boques d’incendis equipades (BIE).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *