instal·lació de revestiment

Ha completat els seus treballs en un càmping del Vallès.

Els productes que fabrica Mobelmol són també idonis per a rehabilitacions d’equipaments. Aquest és el cas del Càmping L’illa, un càmping acollidor i familiar situat en plena natura a Sant Quirze de Safaja, a només 40 Kms de Barcelona.

La propietat va decidir rehabilitar les portes de deu cabines de dutxa que estaven molt deteriorades per la humitat. En el seu moment es van col·locar portes pintades amb marcs de pi i tapetes de DM també pintats. Malgrat haver realitzat el manteniment correctament pintant amb certa freqüència tant marcs com portes, la humitat no perdona i actua fins a deixar el conjunt totalment putrefacte.

antes puertas
Abans de la rehabilitació

Després d’arrencar fulles de portes, marcs i guarnits, Mobelmol ha fabricat i instal·lat els fronts tipus cabina sanitària a força de placa de resines fenòliques (H.P.L.) de color blanc, de 12 mm de gruix amb ferratges i cargols d’acer inoxidable. El resultat de tot el conjunt és una superfície plana de portes i fixos entre portes, de manera que visualment apareix pràcticament igual que un front de cabines fenòliques model i-525. Posteriorment la propietat ha rematat amb rajoles les zones que estaven mal acabades com a conseqüència d’haver arrencat el marc de pi.

El client ha aconseguit renovar unes instal·lacions guanyant imatge i salubritat sense haver de realitzar una gran inversió. També garanteix un important estalvi en la factura de manteniment durant molts anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *