Cabines sanitàries a mida

Si busques crear espais privats en llocs com vestidors, banys públics o lavabos, les cabines sanitàries a mida són la millor opció. Gràcies a la seva instal·lació sense necessitat d’obres, estan llestes per ser usades en un breu termini de temps.

Aquest tipus d’instal·lacions sanitàries són essencials en espais comuns, com, per exemple, centres de treball o indústries, establiments esportius o zones d’oci. Han de ser un equipament funcional que aprofiti l’espai en el qual s’instal·larà. Els seus materials de fabricació, de la millor qualitat, les fan especialment indicades per resistir tot tipus d’ambients, humitat, ús constant o cops.

Disposem d’una àmplia varietat de cabines sanitàries en funció de les teves necessitats d’espai i ús. Recorda que totes estan testades per proporcionar òptimes condicions de qualitat, higiene i fermesa.

Cabines Sanitàries, imprescindibles en espais públics

En vestuaris públics que compten amb zona de vestidors o banys es fa necessària la instal·lació de compartiments que garanteixin zones privades d’ús. Col·legis, zones comercials, gimnasos o hospitals posseeixen un trànsit freqüent d’usuaris diàriament. Per això, resulta recomanable disposar de cabines que assegurin unes mesures adequades d’higiene i seguretat.

En aquests llocs es donen una sèrie de condicions, com temperatures elevades i humitat constant (piscines i saunes) o ús continu (centres comercials, zones hospitalàries …), que requereixen cabines amb unes característiques específiques de fabricació. A més, per la seva utilització constant, el seu disseny ha de facilitar una ràpida neteja i desinfecció. Solen fabricar-se amb una alçada de dos metres i amb un buit en la part inferior de quinze centímetres per facilitar la neteja de terra.

Diferents models de cabines sanitàries fenòliques per triar

Cada equipament respon a unes necessitats concretes. En el catàleg de Mobelmol trobaràs una àmplia varietat de cabines destinades a diferents espais.

Fabricades amb plaques massisses de resines fenòliques, estan dissenyades per a llocs amb humitat constant, com vestuaris i lavabos de piscines, gimnasos, spas o saunes. Aquest material posseeix una alta durabilitat i és capaç de suportar temperatures altes. D’altra banda, inclou tractaments antibacterians i, per descomptat, és molt resistent a la humitat. El model sandvitx incorpora aïllant d’escuma de poliestirè a l’interior.

A les cabines Glass es combina el vidre temperat mat amb una placa massissa de resines fenòliques. En aquest cas, la seva funcionalitat i característiques no estan renyides amb el disseny.

Les cabines Compacmel inclouen peus regulables adaptables a l’espai i posseeixen una barra estabilitzadora superior com a reforç. Tots els models ofereixen diferents opcions de modulació segons la zona en la qual s’instal·laran.

Com veus, les cabines sanitàries a mida són espais indispensables en llocs públics. Per aquest motiu, han de garantir característiques com funcionalitat, comoditat, higiene i durabilitat. Tria ja en el nostre catàleg la que més s’ajusti a les teves necessitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *