revestiments especials
  • 27 de setembre de 2021
  • admin
  • 0

El revestiment en construcció ens permet donar a cada espai una aparença personalitzada, a la mida dels gustos o necessitats de cada obra. A més, també ens ajuda a millorar l’habitabilitat, gràcies a prestacions com l’ aïllament acústic o tèrmic. Per triar-correctament, cal distingir entre tots els tipus disponibles:

Revestiment compacte fenòlic

També ho pots trobar a la venda com panells fenòlics. Es tracta d’unes plaques de resina que podem usar tant en interiors com exteriors. Són molt versàtils i hi ha diferents acabats per triar (colors, imitació fusta, llisos …). A més, si es desitja, es poden tractar perquè tinguin propietats ignífugues. Es fixen a les parets amb adhesius de poliuretà i tenen propietats hidròfugues.

Xapa natural

Es tracta d’una de les opcions més elegants i acollidores per a interiors. Com el seu propi nom indica, està realitzat amb fusta natural. Per col·locar-ho fem servir llistons de pi i ho acabem amb envernissats de diferents tipus. Un cop posat, es podrà gaudir d’espais més càlids.

Revestiment exterior

Està pensat per col·locar a les façanes d’habitatges i edificis, per això té unes propietats de resistència excepcionals i la propietat d’un comportament millor davant de raigs UVA. El fabriquem combinant plaques massisses amb resines fenòliques, el que ens permet un elevat nivell de personalització. Segons el disseny, les fixacions que es col·loquen sobre llistons metàl·lics poden ser vistes o ocultes.

Revestiment melamina

És un revestiment molt popular per a interiors, gràcies al seu preu raonable i resistència. Es tracta d’unes plaques elaborades amb resines i que en la seva capa més exterior té una làmina impresa amb l’acabat que vulguis donar-li. L’instal·lem sobre llistons fabricats amb els mateixos materials. Gràcies a la forma en què està construïda, és altament personalitzable.

Revestiment d’impressió digital

Es tracta d’una versió de les plaques fenòliques i les seves propietats i muntatge són molt similars. Per fer realitat les necessitats de cada obra habitualment es treballa mitjançant paper decoratiu imprès amb una determinada imatge digital, ocasionalment mitjançant serigrafia per sobre, implementant el disseny que se’ns demani. Se’ns facilita a través d’un fitxer digital amb el disseny i a Mobelmol ens encarregarem de fer-ho realitat.

Revestiment material sòlid superfície

Està realitzat amb un material sòlid i homogeni en tota la seva superfície que barreja una part de polímers acrílics i de polièster amb dues parts de minerals. És molt sòlid i resistent i, a més, ofereix moltes possibilitats de mecanitzat ja que no es veuen les juntes encolades, resultant també molt decoratiu i agradable al tacte. Com és molt personalitzat, es un dels revestiments més versàtils per a la construcció i s’utilitza en interiors. Ara que t’hem mostrat tots els tipus disponibles, ja veus que el revestiment en una construcció pot usar-se de mil maneres diferents. Per aconseguir uns resultats que superin les teves expectatives, només cal que confiïs en professionals com Mobelmol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *