equipament balneari
 • 2 de novembre de 2021
 • admin
 • 1

Les dutxes per als vestidors són imprescindibles en qualsevol gimnàs, poliesportiu, saló de bellesa o piscina. Tot i que n’hi ha una gran varietat, una de les millors solucions en termes de qualitat són les pantalles fenòliques o cabines.  En aquest article t’expliquem alguns dels seus beneficis més importants.

Cabines resistents per a entorns exigents 

El vapor d’aigua de les dutxes o el dipòsit de tovalloles usades, provoquen un ambient constantment humit als vestidors. Normalment això és un problema perquè pot conduir a l’oxidació i degradació dels materials. No obstant això, gràcies a la instal·lació de pantalles fenòliques, s’evita qualsevol dany a causa d’aquest fenomen i fins i tot l’aparició d’humitats, a causa de la composició dels seus materials.  

A més, la seva baixa porositat li confereix una alta absorció d’humitat, per la qual cosa és una solució higiènica i segura contra els bacteris.  

Neteja i manteniment de cabines sanitàries eficients

El manteniment de les cabines fenòliques és pràcticament nul, de manera que el cost d’aquest concepte és substancialment menor que en altres solucions.

Netejar aquestes cabines fenòliques és fàcil.  Gràcies al seu acabat relliscós, el temps que cal dedicar a la neteja és menor. Encara que és recomanable fer una neteja diària o fins i tot cada poques hores, especialment en espais que s’utilitzaran amb freqüència en el mateix dia.

Dissenys de cabines sanitàries personalitzades

Potser el major avantatge d’aquestes cabines fenòliques i mampares és la facilitat d’adaptar-les a  mesures precises. No hi ha res pitjor que trobar una solució perfecta, però que no encaixa perquè es passa o no arriba a l’amplada requerida. Aquestes pantalles i cabines s’adapten a qualsevol lloc.  

No menys important és el disseny d’aquests, ja que serà el que marcarà la diferència amb la competència. No és el mateix tenir les mateixes mampares que la resta que tenir un disseny que encaixi amb l’entitat corporativa de l’empresa, per exemple. O amb l’atmosfera i l’estètica adequades. Això és possible gràcies a l’empresa  Mobelmol que els dissenya a mida i es fa càrrec de la seva posterior instal·lació, perquè et despreocupis per qualsevol problema.

Difícil de danyar i resisteix les altes temperatures

És comú que, durant la dutxa, per accident en moure un braç es colpegin les parets o es freguin amb un anell o polsera. Els materials fenòlics que composen aquestes pantalles són molt durs, per la qual cosa és difícil que apareguin ratllades i molt més que es trenquin.

Tot i que és normal que es prohibeixi l’ús del foc a l’interior dels vestidors, els accidents no sempre es provoquen, també poden ser naturals. Aquests panells resisteixen  altes temperatures, augmentant així la seguretat, disminuint fins a cert punt la ràpida propagació del foc, i evitant haver de substituir tota la instal·lació en cas d’un petit incendi al vestidor.

Aquests són només alguns dels avantatges d’utilitzar pantalles fenòliques a les dutxes per als vestidors. L’empresa Mobelmol coneix cadascun dels seus beneficis i té experiència en instal·lació i disseny a mida per a qualsevol entorn, satisfent les demandes dels clients.

1 comment on “Dutxes per a vestidors: cabines i pantalles fenòliques personalitzades

 1. Hola
  Voldria un pressupost per posar fanòlic en tota la paret d’unes dutxes i lavabos.
  estariem parlant que la zona dutxes fan 8 metres x 5 i una alçada de 2,60m
  la zona del lavabo son 10×2 amb la mateixa alçada

  Els hi deixo el meu contacte
  637 797 307

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *