Panel fenolic exterior

De vegades, és molt difícil trobar un material prou fiable per ser utilitzat en façanes i revestiments. Aquesta és sempre una tasca difícil de complir, perquè requereix certes característiques que no tots els materials tenen. Ara bé, és precisament en aquest punt que entra en joc el panell fenòlic exterior. Si encara no ho saps o vols tenir més detalls al respecte, t’aconsellem que continuïs llegint.

Què és el panell fenòlic?

Tot i que és cert que en altres articles ja hem parlat de les diferències entre fenòlic i melamina,és el moment de centrar-se estrictament en el primer.

El panell fenòlic és un panell fet de capes de fibres de cel·lulosa que han estat prèviament impregnades en resines fenòliques. Aquesta cel·lulosa impregnada està sotmesa a temperatures molt altes i fortes pressions, que acaben donant lloc a una placa autoportant extraordinàriament dura, resistent a la humitat i als danys causats pel temps i els agents externs.

Quins són els avantatges del panell fenòlic exterior?

Ara que ja sabeu què és el fenòlic, vegem quins són els avantatges que aporta el seu ús:

  • El fenòlic és enormement resistent a la humitat, demanera que, en cobrir una façana, evita el pas de l’aigua o la generació d’humitats.
  • També és un material antibacterià, que evita la proliferació d’aquesta classe de gèrmens que poden ser tan nocius.
  • El fort fenòlic resisteix els impactes sense problema, per la qual cosa la seva durabilitat està garantida durant llargs períodes de temps d’ús com a recobriment.
  • A més, té una resistència a l’UVA que la diferencia de la que té l’hpl interior.  Això és el que impedeix que el color de la superfície es degradi.

El valor afegit de Mobelmol: fabricació a mida

Fins a aquest punt ja hem pogut mostrar-vos què és el panell fenòlic en sí mateix i quins són els avantatges de fer-ne ús. No obstant això, val la pena referir-se a una cosa més: no a les característiques del fenòlic, sinó a les dels nostres serveis.

I podem afirmar, sense por d’equivocar-nos, que donem un enorme valor afegit al producte que estem tractant aquí, perquè el recobriment de panell fenòlic que oferim es pot demanar completament a mida. És a dir, sigui quina sigui la façana o superfície que vulguis cobrir, t’oferirem fenòlic en les mesures exactes que necessitis.

En conclusió, ja s’ha pogut veure com el panell fenòlic exterior compleix exactament els requisits de revestiment exterior i de façana. A més, has pogut veure com t’oferim un valor afegit donant-te la possibilitat de triar panells personalitzats. Només queda animar-vos a posar-vos en contacte amb nosaltres. Si busques revestiments de qualitat i a mida, contacta amb nosaltres sense compromís i t’ajudarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *