cabina sanitaria

Què és una cabina sanitària? Si alguna vegada t’has fet aquesta pregunta i no has sabut com donar-li resposta, no et preocupis perquè aquí t’explicarem bé què és i per a què s’utilitza. De fet, segur que alguna vegada les has vist, però no sabies que el seu nom era el que hem comentat. Comencem!

Què és una cabina sanitària?

Parlem d’una solució perfecta per dividir espais sanitaris sense que hi hagi necessitat de fer obres. De fet, un dels seus principals avantatges és que ofereix una instal·lació i composició bastant senzilla gràcies als panells fenòlics. D’aquesta manera, es converteixen en una opció bastant accessible i adaptada a l’entorn.

De fet, gràcies a les mampares fenòliques, aquestes cabines estan més protegides tant d’atacs vandàlics com dels efectes del foc, l’aigua o els rocs. De la mateixa manera, aquestes mampares divisòries tenen una absència total de porus, cosa que permet que la corrosió sigui molt menor que en altres mampares. Això repercuteix en una major higiene en lavabos i vestidors.

Així mateix, no podríem dir que aquestes cabines són simples, ja que compten amb diferents dissenys. Tots ells estan marcats per la seva resistència i qualitat. D’aquesta manera, cada vegada que anem a un bany públic i vegem els lavabos dividits, sabrem que aquesta separació es deu a aquestes cabines.

Característiques de les cabines sanitàries

Aquestes cabines estan formades, per regla general, per uns panells fenòlics en forma de portes que s’ obren de forma abatible amb un espai de gairebé un metre. Per tant, les persones poden accedir i sortir sense dificultat. Pel que fa a la seva subjecció, tenen una frontissa a un dels costats, que és on fa el gir per obrir o tancar l’espai sanitari.

A més, disposen d’ un pany que, per l’ exterior, marca en vermell o en verd per indicar si està ocupat o si està lliure. I, per si fos poc, garanteixen una major seguretat en tenir un tancament intern de condemna juntament amb una obertura per als casos d’emergència.

També destaquem les separacions internes amb la paret per a la formació dels espais dins la cabina. Tot això està fabricat amb materials fenòlics de diferents gruixos, d’ acord amb les normes oficials. És més, podem arribar a veure fins a superfícies decoratives, tot i que això és una cosa que també depèn del lloc on s’hagi de col·locar, sobretot si estem parlant de recintes privats com estadis de futbol o pavellons de concerts.

Amb tot, veiem que la cabina sanitària és un element que serveix perquè les persones puguem anar al bany, entre altres aspectes, quan estem fora de casa i mantenir la privacitat. I tot això amb uns materials robustos i resistents. Per a més informació, contacta’ns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *