Paneles fenólicos para baños y Cabinas Sanitarias

Si estàs en el procés d’elaborar equipaments amb banys o tens la necessitat de realitzar el plantejament d’una cabina sanitària. Segurament aquestes consultant quins són els materials més adequats. Coneixes els panells fenòlics? Saps els avantatges que t’ofereixen davant d’altres materials?

A l’article d’avui volem parlar dels avantatges d’utilitzar els panells fenòlics per a banys i cabines sanitàries

Plafons fenòlics per a banys

Normalment s’utilitzen els panells fenòlics quan hem de realitzar una secció de banys de qualsevol tipus d’equipament i necessitem retenir aquesta zona.

L’ús de panells fenòlics per a banys té molts avantatges, la primera d’elles és la ràpida instal·lació d’aquests panells. A més de ser fàcil i senzill, reduint, d’aquesta manera, el temps d’execució de la instal·lació.

Un altre element important és que suporten molt bé la humitat, així que és el material ideal per als banys d’un gimnàs, o els banys que hagin d’estar al costat d’una zona de dutxes, que també es recomana que es realitzin amb panells fenòlics.

Panells fenòlics per a Cabines Sanitàries

Un altre gran avantatge dels panells fenòlics és el fàcils que són de mantenir netes. És un tipus de material molt senzill de netejar. Aquesta característica la fa realment important per a les cabines sanitàries. Un espai en el qual la higiene és fonamental.

A Mobelmol som experts en la realització de panells fenòlics per a tota mena d’espais. Pots contactar amb nosaltres per a més informació sobre la versatilitat dels panells fenòlics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *