Mobiliario de laboratorio a Medida

Els laboratoris són espais molt específics que necessiten una sèrie de característiques importants perquè siguin espais, sobretot, funcionals.

A l’article d’avui, volem parlar dels elements més importants que cal tenir en compte per dissenyar un mobiliaris de laboratori a mida dels clients.

Característica 1: Mobiliari de laboratori segur i resistent

El primer que hem de pensar és que aquest tipus de mobiliari cal plantejar-ho perquè sigui resistent i amb molta durabilitat. Un laboratori no pot estar constantment exposat a tasques de manteniment ja que s’ estarien interrompent molts dels processos que es realitzen a l’ interior.

Característica 2: espai molt versàtil i amb possibilitat de ser ampliat

Tal vegada un dels reptes que més ens planteja la creació de mobiliari de laboratori a mida és la possibilitat de crear espais realment versàtils. Volem espais que puguin ser ampliats en un moment donat, o fins i tot que es puguin moure alguns elements d’aquest mobiliari per a alguna tasca en concret.

Per poder realitzar el disseny d’ aquest laboratori a mida, cal tenir en compte l’ ús per al qual s’ està destinat.

Característica 3: facilitat de neteja

Finalment pensem que quan pensem en el mobiliari d’un laboratori, hem de tenir en compte que són espais que han de ser molt higiènics i en ocasions, són espais exposats a molts tipus de materials. Per la qual cosa, a més de ser fàcils de netejar, sense massa racons, per exemple, deben ser resistents a molts productes.

A Mobelmol som experts en l’elaboració de mobiliari per a espais complexos. A més, gràcies a la nostra experiència, tenim la capacitat per dissenyar l’entorn que més s’adapti a les necessitats de cada projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *