rehabilitacion de baños

Ha acabat la rehabilitació dels banys en 22 plantes de la Torre Realia.

L’edifici d’oficines està situat a la Plaça d’Europa de l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Es tracta de la rehabilitació de banys i mobiliari de neteja com cabines wc, tot això amb placa de resines fenòliques H.P.L. La propietat ha escollit un disseny gris grafit amb un acabat i textura superficial tipus cuir.

Quins materials s’han utilitzat per a la rehabilitació de bany?

Les cabines sanitàries corresponen al model S41, en aquest cas de 60mm de gruix. Formada per sandvitx de sòl a sostre amb placa HPL de 3mm per cada cara, farcit totalment de poliestirè i marc perimetral de resines fenòliques de 60x40mm.  Tant els perns, tancament, topall de porta, perxa i maneta estan fabricades en acer inoxidable. També s’han equipat amb tanques.

S’ha fabricat i instal·lat un conjunt de mobiliari de neteja a tall de formicina, semi encastat a la paret, per suportar el rentamans de material de superfície sòlida i ocultar les instal·lacions d’aigua i electricitat. Quatre portes superiors amb mirall serveixen per allotjar alhora que oculten dues saboneres i dos eixuga mans.

Contacta amb professionals en el sector de la fabricació i instal·lació d’equipament i mobiliari si necessita la rehabilitació de qualsevol tipus d’espai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *