RE: NUEVO POST PARA WEB MOBELMOL (diciembre)

Ha acabat recentment la fabricació i instal·lació de tots els elements de fusteria a l’Hospital Clínic del Maresme.

Mobelmol s’ha encarregat del mobiliari hospitalari per a una nova planta destinada a TAC i Ressonància.

Quin mobiliari hospitalari s’ha fabricat i instal·lat?

S’han instal·lat 350 m2 de revestiment resistent al foc, en color blanc i groc format per placa HPL de 6mm de gruix fixat amb adhesiu de poliuretà sobre llistons del mateix material fixats mecànicament.

A joc amb el revestiment, s’han fabricat i instal·lat també totes les portes de vestidors, accés a proves de diagnòstic i consultes mèdiques. Les portes, amb marcs d’alumini lacat texturitzat, van totalment enrasades amb el revestiment del passadís.  Els panys, perns i manetes estan fabricats en acer inoxidable.

A més, s’ha fabricat tot el mobiliari hospitalari  de les consultes mèdiques, com diferents armaris d’administració o d’instal·lacions.

També s’ha instal·lat una zona amb revestiment enllistonat de fusta de noguer i una gelosia a joc a l’entrada a la zona de recepció.  Així mateix, també s’ha fabricat un taulell a mida en angle, combinant el color blanc amb el noguer de l’enllistonat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *