productes fenolics

Els panells, o plaques, de resina fenòlica són àmpliament utilitzats en la fabricació de taquilles, cabines sanitàries i revestiments a causa de la seva alta resistència i baix manteniment. Aquests materials són ideals per dividir espais grans i petits, cobrir superfícies i donar un toc personal a un espai.

El material fenòlic està format per un sandvitx de fulles de cel·lulosa impregnades en resina fenòliques premsades a alta temperatura i pressió. Aquests materials ofereixen unes qualitats ideals per a les instal·lacions que requereixen d’una especial resistència a l’ús.

Les cares exteriors són les que determinen el color, es poden decorar amb làmines de colors i resines; de fet, poden ser d’una àmplia gamma de colors i acabats incloent dissenys de fusta, metàl·lics, tèxtils o pedra.

A més, són resistents a l’aigua, humitat i vapor, fàcils de netejar i mantenir, i són higiènics i anti bacterians gràcies les seves propietats de material rígid i hidròfug.

La instal·lació i muntatge resulten relativament senzills i no requereixen elevats temps d’obra. En resum, el material fenòlic ofereix nombrosos avantatges, com alta resistència, baix manteniment, resistència a la humitat i a la calor, i una superfície no porosa i antisèptica.

Les característiques del material fenòlic són:

Enumerant les principals característiques i avantatges del fenòlic:

  • És resistent a l’ aigua, humitat i vapor. Ideal en ambients exigents.
  • El seu manteniment és molt senzill, i es pot netejar fàcilment per a la desinfecció.
  • Resistent a ratllades i cops. Perfecte per a ús constant.
  • La seva superfície es presenta com a no porosa.
  • Higiènic i anti bacterià.
  •  D’instal·lació i muntatge que no precisa d’excessius temps d’obra i complexitat.
  • És una superfície que no presenta tòxics.
  • La gran gamma de colors que ofereix és molt àmplia i es poden fer combinacions de tota mena.

Com estem veient, el material fenòlic presenta múltiples avantatges que el converteix en un material per a mobiliari, equipament i construcció molt important com podem comprovar en l’ampli catàleg de Mobelmol amb fenòlic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *