instalacion taquillas vestuario

Mobelmol, reconegut per la seva excel·lència en solucions d’equipament per a espais esportius, ha acabat la instal·lació de taquilles de vestidors, bancs i separacions de dutxa al pavelló poliesportiu Ricky Rubio al Masnou.

Aquest projecte ha incorporat la fabricació de dos tipus de taquilles de vestuari, ambdues especials, TF2PL300 sobre banc i TF3PL300. Fabricades totalment amb placa HPL de 3, 10 i 12mm de gruix. La innovació ve de la mà del disseny, on s’ha optat per portes en formes de “L” o “Z”, amb un acabat interior en gris clar contrastant elegantment amb portes en color fusta. Aquesta elecció estètica no només realça la funcionalitat de les taquilles sinó també el seu aspecte visual, adaptant-se perfectament a l’ambient de qualsevol vestuari esportiu. Les portes al seu torn són en color fusta. Igualment s’han dissenyat i fabricat els bancs amb placa HPL del mateix disseny de fusta.

divisions vestuari

Per a la zona de dutxes, Mobelmol ha implementat panells divisoris del mateix color fusta de 12mm de gruix dels ferratges del qual són del model i534 d’acer inoxidable aisi 304 i 316. Aquestes ferramentes han estat combinades amb perfils d’unió en forma d'”U” d’alumini anoditzat. Aquests elements no només aporten estètica sinó també la resistència necessària per a l’ús intensiu propi de les instal·lacions esportives.

Des de la seva fundació el 1990, Mobelmol s’ha posicionat com a líder en el disseny, fabricació i instal·lació d’equipament i mobiliari d’alta qualitat per a espais esportius i altres entorns exigents. Amb un llegat que es remunta al 1957 en el sector de la fusta, Mobelmol s’especialitza a treballar amb panell compacte (plaques de resines fenòliques), panells acabats amb fusta natural i altres materials de primera qualitat, assegurant solucions duradores i estèticament agradables.

Mobelmol s’enorgulleix d’oferir solucions integrals amb personal propi, assegurant una qualitat i satisfacció incomparables en cada projecte d’instal·lació de taquilles en vestuaris. Aquesta obra al pavelló Ricky Rubio no només reflecteix el compromís de l’empresa amb l’excel·lència sinó també la seva capacitat per adaptar-se i personalitzar cada solució segons les necessitats dels seus clients.

instal·lació vestuaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *