Les mampares divisòries constitueixen una manera molt útil de distribuir i separar espais com a oficines, despatxos, laboratoris i naus industrials, que no requereixen unes necessitats exclusives d’aïllament, i sense necessitat de recórrer a l’obra. Aquesta manera de fraccionar els espais de treball és ideal, tant per a construccions noves com a antigues, mantenint els estàndards de qualitat i disseny, ja que no requereix l’alteració de l’estructura del lloc.

La seva utilització és una magnífica manera de camuflar qualsevol tipus d’instal·lació elèctrica a l’interior d’un espai, mantenint un disseny i ergonomia d’acord amb l’emplaçament.

La mampara divisòria està composta per un panell Sandwich de 38 o 56 mm de gruix, format per nucli d’escuma aïllant de poliestirè EPS premsat per ambdues cares amb placa de resines fenòliques de 3mm de gruix. Sabem que les necessitats de cada client depenen de l’ús i l’ambient que es vulgui crear, per la qual cosa disposem de mampares de diferents colors per personalitzar cada espai a la seva mesura.

Es poden utilitzar les mampares per a oficines, despatxos i laboratoris, organitzant els diferents llocs segons les necessitats que es tinguin, es poden instal·lar finestrals per donar claredat i obtenir un efecte òptic de més espai.

mampara divisoria laboratorio

D’altra banda, una manera excel·lent per a la mobilitat entre aquests espais, és la incorporació de portes integrades, que permeten accedir als diferents mòduls.

mamparas divisorias puertas

Aquestes portes són d’1 o 2 fulles de 56mm de gruix integrada en la mampara divisòria, amb muntants laterals, format per nucli d’escuma aïllant de poliestirè EPS prensat per ambdues cares amb placa de resines fenòliques de 3mm d’espessor, bastidor perimetral de resines massís perfilat. El color, el pany i maneta de les portes divisòries es poden escollir entre les diferents opcions que ofereix Mobelmol. També, es poden crear petits mòduls per a l’emmagatzematge.

mamparas divisorias

Aquests mòduls, també es poden utilitzar per dividir espais dins d’una nau industrial. Aquest tipus de construccions solen tenir espais molt extensos, per la qual cosa les mampares divisòries és una forma útil i practica de poder distribuir-los, sense haver de recórrer a instal·lacions que obliguen a mantenir sempre aquest tipus de distribució, ja que el seu sistema d’instal·lació i desmuntatge és senzill.

mamparas divisorias

Pots consultar el catàleg de mampares divisòries de Mobelmol on podràs trobar exemples de tots els tipus de mòduls que treballem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *