placa de resinas fenólicas

Mobelmol ha acabat la tercera fase dels treballs a la planta soterrani del CAP Manso a Barcelona destinada al Servei de Radiologia (SDPI).

El client ha confiat, igual que les dues fases anteriors, en Mobelmol per realitzar els treballs a HPL per a revestiments de parets, portes i mobiliari. Els treballs han estat completats amb els mateixos materials i el mateix color gris clar ja utilitzat amb anterioritat

Revestiment amb placa de resines fenòliques

S’han col·locat 260 m2 de revestiment amb placa de resines fenòliques de 6mm de gruix amb fixació oculta amb adhesiu de poliuretà monocomponent sobre llistons fixats mecànicament al pladur. A nivell de seguretat, els materials utilitzats tenen qualitat de resistència al foc Bs1 d0, i a totes les cantonades s’ha col·locat perfil protector quadrat d’alumini anoditzat.

Les 38 portes de pas són tipus compact amb marc dʻalumini anoditzat extensible. Perns, pany i manetes en acer inoxidable. Aquest tipus de porta, molt indicada per al sector sanitari, està composta per placa de resines fenòliques de 3mm per cada cara amb bastidor perimetral de 40×40 del mateix material i totalment farcit a linterior de poliestirè. Mobelmol porta fabricant, amb resultats excel·lents, aquest tipus de porta més de 30 anys.

A més, Mobelmol ha fabricat i instal·lat 2 armaris per a instal·lacions, els sobres de treballs i el sòcol del mateix material.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *