Equipament per a Residència de Gent Gran

Es tracta d’una residència de gent gran a Madrid amb 86 habitacions totalment equipades.

De nou Mobelmol ha completat amb èxit una important obra tant per volum com per complexitat, amb gran satisfacció per part del client.

A més de les habitacions, també s’han equipat amb mobiliari les zones comunes com infermeria, menjador, cuina, sales d’activitats…

Les més de 200 portes instal·lades són fulles compact amb marc de tac revestit amb HPL. Tant les batents com les corredisses estan construïdes amb HPL de 3mm per cada cara amb farciment d’escuma de poliestirè a l’interior i bastidor perimetral de 40x40mm també de resines fenòliques. Totes les entrades a les habitacions s’han instal·lat amb manetes d’acer inoxidable i amb tecnologia d’obertura i control de presència SMARTair sense fil.

instalació de mobiliari

A la zona de llits a totes les habitacions i en algunes zones comunes com els ascensors s’ha col·locat revestiment d’HPL a tall de sòcol amb rematada en angle d’alumini lacat del mateix color.

També s’han dissenyat i fabricat tots els armaris d’habitacions, passadissos i registres d’Instal·lacions. L’interior en melanina color tèxtil de 19mm i les portes en HPL de 12mm de gruix i del mateix color segons la zona corresponent.

equipament per armaris

En menjador i sales comunes s’han instal·lat envans mòbils acústics amb el mateix acabat per formar una zona a part on ubicar una petita capella.

A més, Mobelmol ha instal·lat 35 fulles de portes amb els seus corresponents marcs amb resistència al foc Ei45 i Ei60. Totes equipades, igual que la resta de les portes de la residència, amb els conjunts de ferramenta prescrits per la direcció facultativa.

L’obra ha estat ja recepcionada pel client, el qual ens ha transmès la seva gran satisfacció per la feina feta. Tot això ens reafirma en el nostre compromís amb la qualitat i el treball sempre orientat a obtenir el major valor afegit per al client, en aquest cas en equipament per al sector residències per a gent gran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *