Guixetes vestuari
  • 30 de novembre de 2015
  • admin
  • 0

Ha renovat vestuaris, quiròfans i gabinets

Una vegada més, Mobelmol destaca per l’execució d’obres singulars que requereixen alta qualitat de materials i acabats. Aquesta vegada es tracta de la Clínica Dental Ca Parellada a Terrassa que compta amb l’útima tecnologia així com un gran equip professional. Els treballs s’han realitzat per fases, ja que s’ha combinat l’ampliació de la clínica en nous locals amb la rehabilitació integral de les zones ja existents.

Mobelmol ha equipat els nous vestuaris amb cabines sanitàries, taquilles de vestuari, bancs, penjadors, encimeneres i revestiments de parets. S’han fabricat i instal·lat taquilles TF2 construïdes totalment amb placa de resines fenòliques de 10 mm de gruix en color blanc. Equipades amb frontisses d’acer inoxidable, panys de poliamida amb tancaments de relliscada i peus graduables d’acer inoxidable. Les cabines de dutxa i WC, de color gris fosc en contrast amb les taquilles i revestiment, són del model i-525 combinant acer inoxidable i alumini. En els vestuaris s’ha dissenyat i fabricat un moble penjat de la paret amb portes basculants per allotjar calçat a conjunt amb les taquilles.

D’altra banda, s’han revestit tots els gabinets i quiròfans, nou en total, amb placa de resines de color blanc amb tot el nucli també blanc. Aquest tipus de material té la característica que passen gairebé desapercebudes i no es veu les línies negres en les juntes de l’H.P.L. També s’ha revestit tot el passadís i els batents de portes i vidres. Si bé aquesta és una solució amb un preu més elevat que l’estàndard, resulta molt aconsellable en llocs com a clíniques on la neteja és una necessitat primordial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *