Els revestiments de fusta són una manera molt elegant de decoració per a tot tipus d’espais, tant interiors: sales de reunió, habitacions, el saló i cuina, com exteriors: casetes de jardins, parets, espais esportius, entre d’altres.

Des de Mobelmol som conscients que escollir el material que s’utilitza per a omplir i adornar espais, pot ser un debat important i que requereix temps i comparar diferents opcions.  A Mobelmol, fàbrica de mobles,  disposem d’un grup d’experts que l’assessoraran en tot moment.

Un dels revestiments més utilitzats és el revestiment de xapa natural per la seva qualitat i és perfecte per aconseguir un gran acabat. Entre les característiques principals d’aquest tipus de revestiment, destaca la seva importància com aïllant tèrmic i acústic, per la qual cosa és ideal per a murs i sostres. Seca el 10% de mitjana d’humitat, garantint l’estabilitat del producte. Es pot tenyir i envernissar, i la seva instal·lació pot ser de forma vertical, horitzontal o diagonal, depenent de l’espai i de les preferències del client. El seu ús és tant interior com exterior, i es poden complementar amb altres acabats o amb altres tonalitats, perquè quedi un disseny més sofisticat. La seva instal·lació s’ha de realitzar amb professionals per tenir un acabat perfecte.

A Mobelmol també treballem amb revestiments interiors fabricats amb Melamina, de 16mm de gruix i amb una gran varietat de colors per escollir. Es poden utilitzar tant per parets com per altres usos, com per exemple les taquilles.

revestimiento de madera

El revestiment compacte fenòlic es un dels revestiments que més col·loquem i s’utilitzen principalment per aquells espais exteriors o interiors els quals necessiten un material molt resistent, com les instal·lacions esportives o edificis públics.

revestiment-compacte-fenolic

El revestiment d’exterior està fabricat a base de placa massissa de resines fenólicas (H.P.L). No només serveix com a decoració, sinó també ajuda a conservar els murs i parets. Destaquem que els revestiments amb placa de resines fenòliques (H.P.L) es poden fabricar amb disseny en una gran varietat de fustes, pedres, acers i amb diferents acabats i textures.

Revestimiento exterior

El revestiment de fusta com a decoració dona un aspecte càlid pels seus colors i acabats. A més, el color natural i els seus derivats genera sensació de tranquil·litat i harmonia, per la qual cosa els espais són més acollidors. Pots consultar el catàleg de revestiments de fusta de Mobelmol  i on podràs trobar exemples de tots els tipus de revestiment que treballem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *